Kos férfi - Kos nõ

1. Tányérvagdosó hatalmas veszekedések és lángolóan szerelmes kibékülések. Ha a bennük rejlõ harckedvet inkább a közös élet akadályainak leküzdésében élik ki, az aranylakodalomig elégedetten élhetnek és nem fognak .unatkozni.


Kos férfi - Bika nõ

2. Látszólag csupa ellentét. Egyikük takarékos, hû, kitartó, a másik impulzív, lendületes és szenvedélyes. Szerencsés esetben jól kiegészíthetik egymást: Ha a nõ kezeli a kasszát, mindig lesz benne elég pénz. Férje lelkesedését nem szabad korlátoznia, csak ügyesen irányítania .


Kos férfi - Ikrek nõ

3. Minden ragyogóan indul, ilyen rámenõs hódítónak szívesen adja meg magát az Ikrek szülött. A mézeshetek elmúltával már jelentkeznek a gondok. A Kos egyre idegesebb lesz az Ikrek megbízhatatlanságától, 8 pedig unatkozik.


Kos férfi - Rák nõ

4. Sok könny és fájdalom a Ráknak. Ám ha a közelében van, mindent elfelejt, mert imponál neki a lendülete és az ereje, és az, hogy biztonságban érezheti magát mellette.


Kos férfi - Oroszlán nõ

5. Csodálatos egy másra találás, mindketten nagyvonalúak és uralkodni akarnak. Ha az egyik enged, akkor ideális lesz a házasság


Kos férfi - Szûz nõ

6. Hosszú távon biztos, hogy egymás idegeire mennek! Ez az a tipikus házasság, ahol minden nap vita van abból, hogy a férj levette-e a cipõjét. Aki egy idõ után csak azért sem veszi le! Sõt, sáros lábbal mászkálja végig a lakást, s közben azon kesereg, hogy a felesége miért a takarításban és nem az ágyban éli ki az energiáit.


Kos férfi - Mérleg nõ

7. Hosszú, tartós kapcsolat, sõt, legtöbbször házasság. Ragyogóan kiegészítik egymást. A Mérleg éppen ilyen határozott, döntõképes lovagra vágyott, aki mindig készségesen megvédi és a hódolatát is kimutatja.


Kos férfi - Skorpió nõ

8. Változatos együttélés, erõsen erotikus kapcsolat, de mert mindketten erõsek, sok összecsapással. A Kos ne áltassa magát azzal, ha félrelép, hogy ezt asszonya nem veszi észre és nem veri le rajta százszor is.


Kos férfi - Nyilas nõ

9. Gyorsan fellobbanó szenvedélyes szerelem, de rövid ideig tart. A Nyilas félti a függetlenségét, a Kos pedig soha nem lesz engedelmes férj.


Kos férfi - Bak nõ

10. Hát nem ez az a kapcsolat, amirõl álmodtak. A Kos semmiképpen sem akar emancipált asszonyt, a Baknak meg roppant fárasztó az ideáljaiból földi viszonyok közé rángatni a társát.


Kos férfi - Vízöntõ nõ

11. Szép és tartós szerelem lehet, ha a Kos nem akarja leigázni Vízöntõ asszonyát. Meg kell elégednie azzal, amit az önként és szívesen ad. Unatkozni biztosan nem fognak, mert mindkettõnek színes, gazdag a fantáziája.


Kos férfi - Halak nõ

12. Egy flört erejéig még igen, de a házasságban a Halak mindig úgy érzi, hogy egy elefánt jár álmai porcelánboltjában.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |