Bak férfi - Kos nõ

109. A Kos sohasem veszíti el az optimizmusát, a Bak pedig képtelen teljesen feladni a született pesszimizmusát. Rövid távon izgalmas feladatnak tûnhet egymás megváltoztatása, de ez az erõpróba mindkettõjüknek veszteséggel jár.


Bak férfi - Bika nõ

110. Felér egy lottónyereménnye1. Szép otthon, biztos anyagiak, nyugodt élet, hûség. S még az ágyban is jól megértik egymást.


Bak férfi - Ikrek nõ

111. Ritka összetalálkozás és így a jó. A Baknak túlságosan különc az Ikrek, aki pedig már néhány hét után unalmasnak tartja partnerét.


Bak férfi - Rák nõ

112. A Rák asszony nemcsak szerelmet, de védelmezõ apát is keres a férjében. A Bak alkalmas erre a szerepre. A Ráknak tehát érdemes megalkudnia, férje igazán szereti, csak nem képes kimutatni.


Bak férfi - Oroszlán nõ

113. Csodálja az Oroszlán nõt. A megjelenését, a magabiztosságát. Azt a könnyedségét, ahogyan munkasikereit eléri. De az idõ múlásával ezt egyre igazságtalannak és idegesítõbbnek tartja.


Bak férfi - Szûz nõ

114. Ilyen csak egyszer adódik az életben! Érdemes örökre elköteleznie magát mindkettõnek. Kiváló házasság lesz, boldog, biztos otthon, s okos, komoly gyerekek, akiket az életre nevelnek.


Bak férfi - Mérleg nõ

115. A Bak büszkén vonul az oldalán a szép, és nõies Mérleggel. Késõbb ugyanez meglehetõsen sok pénzébe kerül majd, mert a Mérleg vásárlásokkal kárpótolja magát a hiányzó romantikáért.


Bak férfi - Skorpió nõ

116. Mindketten becsvágyóak, sokra vihetik együtt. Bár nem örvendenek nagy népszerûségnek társaságukban, õk ennek ellenére egészen jól megvannak. Sõt, a Skorpió képes olykor lángra lobbantani nagyon is hûvös partnerét


Bak férfi - Nyilas nõ

117. A Nyilas imád vendégségbe járni, a Bak talán ezt utálja a legjobban. És ha csak ez lenne az egyetlen ütközési pont ! De sajnos sokkal több van. Igen nagy diplomáciát követel mindkettõjüktõl ez a kapcsolat.


Bak férfi - Bak nõ

118. Csak a munkában értik meg egymást, de ott kiválóan. Az élet többi területén állandó harcban állnak egymással. Túlságosan kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig akkor talán jobban járnának.


Bak férfi - Vízöntõ nõ

I19. Gyakran egészen jó házasság, szexuálisan jól megértik egymást. Sok rokon vonásuk van. Pénzügyekben a hónap végén mindig lesz vita, hiszen a Vízöntõ nem takarékos.


Bak férfi - Halak nõ

120. Ismét egy nõ, akivel harmóniában élhet. A Bak nagyon zárkózott, titkolja az érzelmeit. Ezúttal csodálkozni fog, mert a Halak nõ mindig ösztönösen ráérez mi bántja, miben segíthetné. Mindezt szívesen teszi, nem vár érte ellenszolgáltatást.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |