Vízöntõ férfi - Kos nõ

121. Változékony, de boldog kapcsolat. Mindketten ötletgazdagok, ez átsegíti õket a kríziseken is. A Kos az igazság bajnoka akar lenni és hajlamos a hírtelen és puskaporos vitákra. A Vízöntõ ezúttal engedni is képes, bár az érzelmi vulkánkitöréseket nem tudja produkálni, bármennyire is vágyódik erre asszonya.


Vízöntõ férfi - Bika nõ

122. A Bika szenvedélye magával sodorhatja a Vízöntõt, aki hamarosan bilincsben érzi magát és már másra sem tud gondolni, csak a szabadulásra.


Vízöntõ férfi - Ikrek nõ

123. Egyformák. Ami másoknak furcsának tûnik, nekik természetes. Kötetlenségben és boldogan élnek hosszú távon is együtt, miközben mindketten számos flörtöt bonyolítanak le.


Vízöntõ férfi - Rák nõ

124. A Rák nõ hódító mûvészete csodálatra méltó, még a Vízöntõt is ráveheti a házasságra. De az biztos, hogy hamarosan külön szobában alszanak.


Vízöntõ férfi - Oroszlán nõ

125. Szere1em az elsõ pillanatra! A Vízöntõnek késõbb sokat kell engednie és még többet alkalmazkodnia, hogy a kapcsolat tartós is maradjon.


Vízöntõ férfi - Szûz nõ

126. Mindketten reálisak, és ez jó bázis lehet az együttélésre. A Szûzzel az oldalán a Vízöntõ gyors karriert csinálhat, de túl kell tennie magát partnere kicsinyességén és le kell mondania szélsõséges ötleteirõl a szexben.


Vízöntõ férfi - Mérleg nõ

127. Az Ideális pár! Ezt õk is érzik. Ezért kétszer is meggondolják, hogy akkora ballépéseket kövessenek el, amely kapcsolatukat veszélyeztethetné.


Vízöntõ férfi - Skorpió nõ

128. A Skorpiót dühíti, hogy az õ szenvedélyes szerelmét a másik hûvös józansággal viszonozza. Rögtön egy riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntõ nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Kár az energiáért, soha nem fog lángolni.


Vízöntõ férfi - Nyilas nõ

129. Szexuálisan kiválóan megértik egymást, máskülönben kevésbé. A Nyilas szereti a jogszerû, törvényes dolgokat. A Vízöntõ öntudatlanul is lázad ezek ellen. Mindkettõ a maga útját járja, ritkán találkoznak.


Vízöntõ férfi - Bak nõ

130. A Bak nõ szívesen segíti mindenben, cserébe a nadrágot õ akarja hordani. Ám ez nem zavarja a Vízöntõt, aki úgyis ritkán van otthon.


Vízöntõ férfi - Vízöntõ nõ

131. Egyformák, jól megértik egymást. Sikeres házasság lehet, de az éjszakák legtöbbször unalmasak. Mindkettõjüknek tûzre lenne szüksége ahhoz, hogy lángra lobbanjon. Ezt idõvel számos kalandban keresik és meg is találják. Errõl õszintén beszámolnak egymásnak és továbbra is remekül élnek együtt. Ez az a háromszög, ahol a harmadik szenved, ha rájön, hogy eszköz volt kettõjük erotikus feltöltéséhez.


Vízöntõ férfi - Halak nõ

132. Kiváló és tartós kapcsolat. A szexben az elsõ lépést mindig a Vízöntõ teszi, amire a Halak meglepõ ötletességgel reagál.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |