Halak férfi - Kos nõ

133. A Kos kiválóan ért ahhoz, hogy a Halakat rossz hangulatán sugárzó optimizmusával átsegítse. Ez édes kevés a tartós kapcsolathoz. A Kos állandóan elrohan, a Halak pedig szenvedve visszavárja.


Halak férfi - Bika nõ

134. A Halak a maga álomvilágában érzi igazán jól magát, a Bika pedig meglehetõsen józan és anyagias. Ennek ellenére hosszú távon együtt maradnak, mert a szexben jól megértik egymást.


Halak férfi - Ikrek nõ

135. Az 1krek a szavak mestere, s ez eleinte tetszik a Halaknak. Az Ikrek kíváncsiságát pedig izgatja a Halak titokzatossága. Hosszú távon nem lesz tartós házasság, az Ikrek szeszélyessége miatt.


Halak férfi - Rák nõ

136. Igazi nagy szerelem. Mély, õszinte érzések, nagy lelki megértés, sok tolerancia és csodálatosan szép szerelmes éjszakák.


Halak férfi - Oroszlán nõ

137. A Halaknak imponálhat az Oroszlán, ám fordítva errõl szó sem lehet, legfeljebb néhány szerelmes találkáról.


Halak férfi - Szûz nõ

138. Két különbözõ karakter, ám jól kiegészítik egymást. A Szûz kiválóan ért ahhoz, hogy biztos alapokat építsen Halak férje álomkastélyának. A gyakori viták ellenére jól megvannak egymással az ezüstlakodalomig.


Halak férfi - Mérleg nõ

139. Mindketten szeretik a békés, nyugodt életet, de ez kevés ahhoz, hogy együtt maradjanak. Ráadásul mindketten határozatlanok, így valószínûleg a gyõztes a felbukkanó harmadik lesz.


Halak férfi - Skorpió nõ

140. Szerencsés az a Halak férfi. akit egy Skorpió partneréül elfogad. Nem fogja megbántani az érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és még arra is marad energiája, hogy férje helyett állandóan és éberen õrködjék otthona anyagi biztonsága felett.


Halak férfi - Nyilas nõ

141. A férfi Halaknak vonzó a Nyilas nõ, sok minden tetszik benne. A temperamentuma, a határozottsága. Egy darabig egész jól elvannak, mert a Halak nem számoltatja be az idejérõl. Késõbb végleg eltûnik otthonról a Nyilas.


Halak férfi - Bak nõ

142. A Bak nõ eleinte figyelemmel hallgatja a férje romantikus elképzeléseit az életrõl. De otthonukat a maga gyakorlati észjárásával rendezi be. A Halak elég okos ahhoz, hogy átlássa, mindebbõl haszna származik.


Halak férfi - Vízöntõ nõ

143. Emberségesen élni, ez mindkettõjük legfontosabb célja. Jól megvannak együtt. A férjnek azonban bele kell törõdnie, hogy a felesége inkább a barátja, mintsem a szeretõje.


Halak férfi - Halak nõ

144. Érzelmileg és szexuálisan soha nem lesznek problémáik. Ez már egy olyan szilárd alap, amire bátran lehet építeni. Problémát csak az jelenthet, hogy nem tudják egymást kirángatni gyakori kedélyhullámzásaikból.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |