Bika férfi - Kos nõ

13. A Bika elégedetlen lesz, hogy az õ nehezen megszerzett pénzét partnere könnyelmûen és nagyvonalúan elkölti, sõt hajlamos a hûtlenségre is. Ez pedig elegendõ a váláshoz.


Bika férfi - Bika nõ

14. Philemon és Bhaucis. Biztos gazdag örökséget hagynak majd gyerekeikre egy boldog és hosszú házasság után.


Bika férfi - Ikrek nõ

15. Féltékenységi jelenetek garantálva. A Bika nem szereti a szarvakat, különösen, ha Olyan szép számmal rakják rá, mint ahogy azt az Ikrek nõ teszi.


Bika férfi - Rák nõ

16. Szerencsés házasság, sokáig tartó boldogság. Szép, meghitt otthon, ragyogóan ellátott gyermek, mindketten példás szülõk


Bika férfi - Oroszlán nõ

17. Az ágyban jó lehet, de azon kívül aztán nem igen. Az Oroszlán asszony ónálló és büszke, ráadásul túlságosan költséges szeretõ.


Bika férfi - Szûz nõ

18. Mindketten realisták, sok mindent meg tudnak teremteni együtt. Csendesen és békésen élhetnek, bár a Bikának biztosan lesznek erotikus kilengései, de errõl diplomatikusan hallgat.


Bika férfi - Mérleg nõ

19. Élvezetes szerelem és élvezetes együttélés. Mindketten szeretik a szépet, jóizlésüek, gyengédek egymáshoz és ha el is térnek mellékvágányokra, újra és újra összefutnak.


Bika férfi - Skorpió nõ

20. Tartós és jó egymásra találás. Szeretik, értékelik egymást, a féktelen veszekedések ellenére, amire legtöbbször a Bika hûtlensége ad okot.


Bika férfi - Nyilas nõ

21. Sok pénzt és sok gyengédséget igényel a férfitól. A beteljesedés mégis kétséges, mert a Nyilas semmiképpen sem akar gyorsan házasodni, azt meg végképp nem, hogy utána négy fal közé zárva csak a gyermekeinek éljen.


Bika férfi - Bak nõ

22. A sors kegyes ajándéka lehet. Az élet fontos kérdéseiben megbízható és hûséges szövetségesek és sikeresek is. Némi szépséghiba, hogy a Bikának éjjelente merészebb, erotikusabb álmai támadnak


Bika férfi - Vízöntõ nõ

23. A Bika úr akar lenni a saját házában. Ez ebben az esetben ez teljesen lehetetlen. Más világban élnek, nem sok esélyük van, hogy összetalálkozzanak.


Bika férfi - Halak nõ

24. Ellenkezõje az elõbbinek. A Halaknak szüksége van a Bika határozottságára, gyakorlati realitására. Cserébe sok gyengédséget, meleg érzést és dédelgetést kap asszonyától.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |