Ikrek Férfi - Kos nõ

25. Jól megértik egymást, minden ellenkezõ látszat ellenére. Mindaddig, amíg a nappali veszekedés után képesek éjszakára kibékülni.


Ikrek Férfi - Bika nõ

26. A Bika egészen magának akarja ötletgazdag és talpraesett Ikrek partnerét, aki viszont képtelen egyetlen nõt szeretni egész életében.


Ikrek Férfi - Ikrek nõ

27. Jó és változatos kapcsolat, olyan mint egy tûzijáték. Õket egy percig sem zavarja, hogy ötleteik két perc alatt elpuffannak. Mindketten tele vannak programokkal, de néha azért összetalálkoznak és ez szinte az újdonság erejével hat.


Ikrek Férfi - Rák nõ

28. Az Ikrek mindig egy kicsit gyerek marad, a Rák pedig szívesen anyáskodik. Igen ám, de hosszú távon kiderül, hogy õ nem ilyen gyerekre vágyott! Ha az Ikrek úgy érzi, hogy ez neki mégis nagyon kényelmes, áldozatot kell hoznia és - tõle teljesen szokatlan módon - jobban odafigyelni a partnere érzéseire.


Ikrek Férfi - Oroszlán nõ

29. Csodálja, szereti az Oroszlán szépségét, erejét, gyõzni tudását. Ez utóbbi akkor lesz kellemetlen, amikor az a félrelépései miatt az ajtó elé rakja férje holmiját.


Ikrek Férfi - Szûz nõ

30. Szellemileg kiváló társak lehetnek és ez mindkettõnek roppant fontos. De a Szûz képtelen megállni, hogy ne kritizáljon - és sajnos legtöbbször igaza van - az Ikrek pedig sohasem ismeri el, hogy õ hibázott.


Ikrek Férfi - Mérleg nõ

31. Nagy egymásra találás. Meglepõ gyorsan kötnek ki az anyakönyvvezetõ elõtt, mert mindkettõ házasodni akar. Késõbb a Mérleg kissé csalódott lesz, de elég diplomatikus és diszkrét ahhoz, hogy elsimítsa az ellentéteket.


Ikrek Férfi - Skorpió nõ

32. Egyenlõtlen kapcsolat. De végül sok vihar után bebizonyosodhat, hogy nem volt rossz választás. A feleség elég erõs ahhoz, hogy összefogja és jó irányba terelje férje szétszórtságát. Erotikusan a Skorpió nagyon vonzó és elszórakoztatják õt az Ikrek ötlet patronjai.


Ikrek Férfi - Nyilas nõ

33. Általában jól berendezik az életüket azután is, hogy az elsõ lángolás elmúlt. Fontos, hogy anyagilag függetlenek maradjanak, mert egyik sem szereti, ha kiszámítják a zsebpénzét.


Ikrek Férfi - Bak nõ

34. Ha az Ikrek munkahelyi karrierre vágyik, jó választás. Partnere elég erõs és realista ahhoz, hogy megálljt parancsoljon, ha elragadja a fantáziája. Gyakran lesznek kételyei azonban, hogy szeretik-e egyáltalán, mert a Bak nem a szavak mestere.


Ikrek Férfi - Vízöntõ nõ

35. Szerelem az elsõ pillanatra - s azután hosszú, hosszú évekre. A nyitott házasság feltalálói. Egyáltalán nem ismerik a féltékenységet, pedig a kívülállóknak ügy tûnik, mindketten bõven adnak rá okot.


Ikrek Férfi - Halak nõ

36. Az Ikrek kíváncsiságát ingerli, vonzza a Halak titokzatossága, amit azonban sosem fejthet meg, mert ahhoz túl felszínes. Nem igazán boldog kapcsolat.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |