Rák férfi - Kos nõ

37. Elsõ pillanatban úgy érzi, éppen ilyen erõs, csodálatosan talpraesett asszonyra vágyott. Igen ám, de annak kevés a Rák és mert õszinte, nem is titkolja. Ezért a Rák szerelme elõbb, vagy utóbb passzív gyûlöletbe fordul. Kár terveket szövögetnie, sohasem gyõzheti le a Kost.


Rák férfi - Bika nõ

38. Kiváló kapcsolat, nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az elsõ látásra. Hosszú idõ kell, míg felismerik egymás értékeit és azt, hogy jó szövetségesek lehetnek.


Rák férfi - Ikrek nõ

39. Az Ikrek életkedve sokoldalúsága, mozgékonysága jó hatással van a passzív Rákra, de ez a jó hatás egyoldalú. Fordítva sajnos, nem igaz. Az Ikrek nem értik meg a mélyebb érzéseket.


Rák férfi - Rák nõ

40. Az unalom megöli a szerelmet, bármennyire, is közhely ez, igaz. Ez jellemzi kettejük kapcsolatát, amely ugyan békés, nyugodt, kellemes, de mindkettõnek kielégítetlenek a vágyai.


Rák férfi - Oroszlán nõ

41. Nagy, kimerítõ erõpróba a Ráknak és az eredménye még a legjobb esetben is csak egy rövid ideig tartó gyõzelem.


Rák férfi - Szûz nõ

42. A férfi úgy érzi, hogy ez a nõ nem érti meg. Mindig hûvös, okos, logikus, nincs benne érzés. Ennek ellenére újra és újra kibékülnek, mert az élet reális, lényeges dolgaiban jól kiegészítik egymást.


Rák férfi - Mérleg nõ

43. A Rák erõs belsõ lelkiéletet él, a Mérlegnek pedig inkább a külsõ ragyogás és harmónia kell. A kettõt nehéz közös nevezõre hozni már csak azért is, mert az átütõ erõ mindkettõjükbõl hiányzik.


Rák férfi - Skorpió nõ

44. Ebben a házasságban az asszony kezében a gyeplõ, de ez hasznos lehet. A Skorpió ereje, határozottsága képes a határozatlan Rákból siker embert csinálni. S erotikusan ragyogóan megértik egymást.


Rák férfi - Nyilas nõ

45. A Nyilas csak beszél, beszél, a Rák hallgatja és egyre jobban szenved attól, hogy õ szóhoz sem jut. Vigyázat, ez addig így marad amíg a Rák nem képes kimondani a döntõszót : elég volt.


Rák férfi - Bak nõ

46. A Ráknak imponál a Bak céltudatossága, határozottsága. A Bak nõ meg elég emancipált ahhoz, hogy megteremtse és megszervezze az együttélés reális alapját.


Rák férfi - Vízöntõ nõ

47. A Ráknak a legfontosabb az otthon. A Vízöntõnek a. szabadság. Sokat veszekednek, de újra és újra kibékülnek, mert a Rák ösztönösen vigyáz arra, hogyan lehet a Vízöntõt érzelmileg zsarolni.


Rák férfi - Halak nõ

48. Végre egy nõ, aki megérti! A Halak nõ ideális társ, szavak nélkül is tudják, hogy egymáshoz tartoznak.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |