Oroszlán férfi - Kos nõ

49. Minden esetben nagy lángoló szerelem, ami ide-oda ingázik a háború és a béke között. Ha nem túl fiatalon kerülnek össze, még szerencsés házasság is lehet.


Oroszlán férfi - Bika nõ

50. Hát nem túl jó választás. Mindketten a végsõkig és csökönyösen ragaszkodnak a saját véleményükhöz. A Bika férj meg akarja fogni a pénzt, az Oroszlán nõ pedig reprezentálni szeretne vele.


Oroszlán férfi - Ikrek nõ

51. Harmonikus kapcsolat lehet. Az Oroszlánnak imponál az Ikrek csapongó fantáziája, de hosszú távon nemigen viseli el, hogy felszarvazzák. Az Ikrek pedig akár játékból is megteszi.


Oroszlán férfi - Rák nõ

52. Az Oroszlán valóban a ház urának érezheti magát. A Rák szívesen vállalja fel, hogy csak a családnak él, míg az Oroszlán sorra arathatja sikereit a nagyvilágban.


Oroszlán férfi - Oroszlán nõ

53. Mindketten meglehetõsen önzõk, a szerelemben pedig hosszú távon ez semmiképpen nem járható út. Ha képesek ésszerû kompromisszumra, sikeres kapcsolat lehet.


Oroszlán férfi - Szûz nõ

54. Sokat fog bosszankodni az Oroszlán. Nem szereti, ha kritizálják és észreveszik a hibáit. A Szûz pedig éjjel nappal ezt teszi, sõt, nem is rejti véka alá a véleményét. Ráadásul a szerelemben is túl hidegnek találja az Oroszlán.


Oroszlán férfi - Mérleg nõ

55. A Mérleg általában szép és tud reprezentálni. Egy ilyen feleséggel az oldalán az Oroszlán valóban királyi módon vonulhat be a társaságba és még az sem zavarja, hogy ez a ragyogás meglepõen sok pénzébe kerül.


Oroszlán férfi - Skorpió nõ

56. Mindketten szenvedélyesek, egy perc alatt lángra lobbanhatnak, de hosszú távon biztos, hogy nem lesznek szerencsések. Az Oroszlán vigyázzon, mert ha ellenségeskedésre kerül a sor, messze nem biztos, hogy õ gyõz.


Oroszlán férfi - Nyilas nõ

57. Szép és nagy szerelem lehet és hamarosan szóba kerül a házasság is, ami a mézeshetek elmúltával is kellemes és biztos kapcsolat mindkettõjüknek.


Oroszlán férfi - Bak nõ

58. Nem igazán jó választás. A Bak túlságosan reális, túlságosan visszafogott a lángoló és hódítását élvezni akaró Oroszlánnak.


Oroszlán férfi - Vízöntõ nõ

59. Szexuálisan semmi gondjuk nem lesz, sõt, ellenkezõleg. De az Oroszlán szereti fitogtatni a hatalmát, a Vízöntõ asszony pedig nem tûri, hogy vezessék. Ehhez túlságosan demokratikus beállítottságú, tiltakozik mindennemû diktatúra ellen.


Oroszlán férfi - Halak nõ

60. Ez egy olyan háló, amibõl a Halak csak nehezen tud kiúszni, bár hamarosan rájön, hogy ezúttal nem az álomlovagba botlott. Az Oroszlánnak pedig idõ kell, amíg rájön, hogy a parancsai ellen nem tiltakoznak ugyan, de nem is teljesítik azokat.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |