Szûz férfi - Kos nõ

61. Az elsõ pillanatra borzasztóan izgalmas lehet a Kos asszony. Annyira újszerû, annyira sok benne a vitalitás. A Szûz szívesen analizálgatja társát, a Kost viszont ez borzasztóan idegesíti. Úgy, hogy egy nagy vita után lehet, hogy faképnél hagyja.


Szûz férfi - Bika nõ

62. Ragyogóan kiegészítik egymást. Az anyagi biztonság mindkettõjük számára nagyon fontos és a Bika asszony biztos nem fogja elherdálni a megszerzett javakat.


Szûz férfi - Ikrek nõ

63. Az Ikrek asszony hamarosan rájön, hogy végtelenül unalmas a partnere. Vonzzák egymást, mint két hasonló Merkúr típus, de okosabban teszik, ha csak a közös színházlátogatásig jutnak el.


Szûz férfi - Rák nõ

64. A Szûz nem akar bántani, de a szavai sokszor fullánkosak. A Rák pedig könnyen sebezhetõ és egy idõ után úgy érzi, hogy egy méhkasban él.


Szûz férfi - Oroszlán nõ

65. Az Oroszlán nagyvonalú, a Szûz épp az ellentéte. Bár úgy tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ez az a kivétel, ami erõsíti a szabályt.


Szûz férfi - Szûz nõ

66. Diétás szerelem. Roppant józanul, fognak élni. Biztos, hogy reformkonyhát vezetnek és pontos háztartási könyvelést, és nem viszik túlzásba a szexet.


Szûz férfi - Mérleg nõ

67. Hosszú távon mindketten csalódottak és egyre jobban bosszankodnak a másik rossz tulajdonságai miatt. Elkerülendõ kapcsolat.


Szûz férfi - Skorpió nõ

68. Jól megérthetik egymást. A Skorpió idõnként felháborodik, hogyan merészeli a Szûz észrevenni, megkritizálni a hibáit, amelyeket természetesen sohasem ismer el.


Szûz férfi - Nyilas nõ

69. Életvidám, vonzó nõnek találja, elsõ pillantásra. Aztán kénytelen rájönni, hogy rendetlen, felületes, túlságosan sokat beszél és pontatlanul fogalmaz. Ennek már a fele is elég, hogy lemondjon a leánykérési szándékáról.


Szûz férfi - Bak nõ

70. Kiváló kapcsolat. Ragyogóan kiegészítik egymást, erõs alapokra építik a jövõjüket. Céltudatosan haladnak elõre. Egy szépséghiba akad : a szenvedély takaréklángon ég, bár ami igaz, nekik éppen ez a megfelelõ.


Szûz férfi - Vízöntõ nõ

71 . Egy könyvrõl még izgalmas lehet elvitatkozniuk de ez a maximum. Ezen felül a Vízöntõ, mindent unalmasnak és idegesítõen precíznek talál a Szûzben.


Szûz férfi - Halak nõ

72. Vonzzák egymást, nagy szerelem lehet, de a Halak mindig a maga álomvilágában marad, bármennyire is próbálja a Szûz rádöbbenteni a realitásokra. A Halak nem nevelhetõ, csak alkalmazkodik.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |