Mérleg férfi - Kos nõ

73. Klasszikus esete az ellentétek vonzásának, majd minden esetben házasság lesz belõle, mégpedig tartós és egy cseppet sem unalmas.


Mérleg férfi - Bika nõ

74. Mindketten a Vénusz szülöttei. Érthetõ tehát, hogy az elsõ és legfontosabb a szerelem. Ebben nem is lesz semmi hiba, az anyagiakban annál több. A Mérleg nem takarékos, különösen ha nem õ keres többet, hanem a másik.


Mérleg férfi - Ikrek nõ

75. Sokat adhatnak és kaphatnak egymástól. Szórakoztató, vidám szerelem, sõt, sok esetben jól sikerült házasság. Még válás esetén sem drámai a befejezés.


Mérleg férfi - Rák nõ

76. Harmonikus házasság lehet, mert kevés a torzsalkodás. Ugyanis a Rák szereti a nyugalmat és békét, a Mérleg pedig a harmóniát. Ám vigyázni kell a Rák túlzott érzékenységére, amit a Mérleg a maga felületességével ritkán vesz észre.


Mérleg férfi - Oroszlán nõ

77. Jaj, de szép pár! - legtöbbször ezt mondják az emberek. Nem tévednek! Valóban azok, sõt, boldogok és szerencsések is együtt.


Mérleg férfi - Szûz nõ

78. Szép, szép a harmónia, de ekkora rend a lakásban a Mérlegnek már nem az, csak pedantéria, amit ösztönösen képtelen elviselni. A Szûz feleség pedig felületesnek és megbízhatatlannak tartja a férjét. Nem a legideálisabb kapcsolat.


Mérleg férfi - Mérleg nõ

79. Azonnal és tökéletesen megértik egymást, de ez az a szerelem, ahol 10 évi jegyesség után sincs kitûzve az esküvõ pontos dátuma. Nem azért, mert nem szeretik egymást, hanem mert mindketten óvakodnak kimondani a döntõ szót.


Mérleg férfi - Skorpió nõ

80. A Mérleg határozatlan, a Skorpió épp az ellenkezõje. Szerelmi étvágyuk egyforma, de egyik sem tud bármennyire is akar lelki társa lenni a másiknak.


Mérleg férfi - Nyilas nõ

81. Nagy és tartós szerelem 1ehet, ha nem akarják korlátozni egymás szabadságát. Ezen áll, vagy bukik, hogy boldog vagy szerencsétlen lesz házasságuk.


Mérleg férfi - Bak nõ

82. Ebbõl a párkapcsolatból a Mérleg kitartást, realitást, határozottságot tanulhatna ám kérdés, hogy akar-e? Ha a Bak férfi engedékenyebb, megmaradnak egymás mellett.


Mérleg férfi - Vízöntõ nõ

83. Ideális pár. Sok romantika, nagyvonalú elnézés és gyengéd szerelem jellemzi kapcsolatukat, ami azonban soha nem igazán szenvedélyes. Ennek ellenére kitûnõen érzik magukat benne.


Mérleg férfi - Halak nõ

84. Elõbb-utóbb mindkettõjük életében feltûnik a harmadik, akit kitörõ örömmel üdvözölnek, mert jó ok arra, hogy végre szakítsanak.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |