Skorpió férfi - Kos nõ

85. Harmóniáról szó sem lehet. Ez a kapcsolat egy állandó harc két erõs egyéniség között. Lehet érdekes, izgató és kimerítõ, de soha nem ad teljes gyõzelmet. A rövid fegyver szünetek idején azonban szenvedélyes éjszakákat töltenek együtt.


Skorpió férfi - Bika nõ

86. Nagy szerelem, lángoló szenvedély, de a kölcsönös féltékenykedés teljesen és tökéletesen megkeserítheti mindkettõjük életét.


Skorpió férfi - Ikrek nõ

87. Az Ikrek imád flörtölni, de ezúttal azonban könnyen a saját csapdájába eshet. A Skorpió igazán férfias jelenség. Nem csoda, ha az elsõ pillanatban vonzza, de késõbb, ha menekülni akar, nem lesz könnyû, mert a Skorpió nem mond le azokról, akiket már egyszer megszerzett.


Skorpió férfi - Rák nõ

88. Ideális házasság, el nem fáradó erotikus kapcsolat. A Rák tökéletes feleség, aki nemigen mer szembeszállni férje akaratával. Pompásan megvannak együtt.


Skorpió férfi - Oroszlán nõ

89. Szenvedélyes szerelem lehet, de borzasztó házasság. Egyik sem tûri, hogy a másik parancsoljon. Jobb, ha nem bonyolódnak bele.


Skorpió férfi - Szûz nõ

90.Jó biztos kapcsolat stabil anyagi bázissal. A Skorpiónak azonban unalmas hosszú távon. Így biztos, hogy lesznek titkolt útjai.


Skorpió férfi - Mérleg nõ

91. A Mérleg jó diplomáciai képességével, sokáig elaltatja férje féltékenységét. Akármilyen jól sikerül is ez, a Skorpió joggal érzi, hogy társa nem szereti olyan mélyen és szenvedélyesen, mint õ. És igaza van.


Skorpió férfi - Skorpió nõ

92. Egymás lelkét kitûnõen megértik, hiszen egyformák. Az energiájukat legtöbbször a napi hatalmi harcokra pazarolják és sajnos, a szex sem igazán izgalmas együtt. Ennél fogva ez nem szerencsés választás.


Skorpió férfi - Nyilas nõ

93. A szerelemben jól megértik egymást. Mégis nagyon sok vita lesz, mert a Skorpió féltékeny, a Nyilas pedig nem tûri a korlátokat.


Skorpió férfi - Bak nõ

94. Igazi nagy elégtétel a férfinak, hogy a Bak józan hûvösségébõl is képes forró szenvedélyt csiholni, aki ezután többé rá sem akar nézni más férfira.


Skorpió férfi - Vízöntõ nõ

95. A Skorpió tipikus Otelló a Vízöntõ született demokrata. A csalódás elõre be van programozva, s könnyen tragédiába torkollhat ez a kapcsolat.


Skorpió férfi - Halak nõ

96. Ez egy ideális pár. Nagy és mély érzések, erõs vonzás és ötletdús erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |