Nyilas férfi - Kos nõ

97. Tüzes szerelem. Nagy egymásra találás. Szenvedélyes összetalálkozások és hasonlóan heves viták, de gyorsan jön a kibékülés. Házasságban egyetlen gond lehet: mindketten könnyelmûen bánnak a pénzzel, s ráadásul szívesen kockáztatnak.


Nyilas férfi - Bika nõ

98.Jó a szexuális kapcsolat, mégsem lesz tartós a házasság. Egyik sem tud kibújni a bõrébõl. A Bika szívesen számolja ki a zsebpénzt és gúzsbakötné a férjét, a Nyilas nem képes egy nõnek szentelni az életét.


Nyilas férfi - Ikrek nõ

99. Mindketten szívesen utaznak, és nem utolsó sorban örömüket lelik a flörtben. De ritkán házasodnak össze és ezt bölcsen teszik.


Nyilas férfi - Rák nõ

100. A Rák könnyei nem hatják meg, ám azt értékelni tudja, hogy otthona kényelmes. Gyengédséggel és megszokott sörével várják, bármilyen késõn is jön. A Rák nem lesz boldog ebben a kapcsolatban.


Nyilas férfi - Oroszlán nõ

101. Hosszú távú szövetség, sok mindent kölcsönösen becsülnek egymásban. De vigyázat. Az Oroszlán harapni is tud, nem szabad fel ingerelni.


Nyilas férfi - Szûz nõ

102. Vonzzák egymást, ezért sokszor összetalálkoznak. Aztán egy csalódással gazdagabban el is válnak.


Nyilas férfi - Mérleg nõ

103. Már az elsõ pillanatban megkívánja az elegáns, finom és nõies Mérleget. Jól teszi, ha hamarosan az anyakönyvvezetõ elé viszi, mert megértõ, engedékeny feleséget kap.


Nyilas férfi - Skorpió nõ

104. A Nyilas a rá jellemzõ optimizmussal ugrik fejest ebben kapcsolatba. Azzal a biztos tudattal, hogy ha nem sikerül, legfeljebb elválnak. Ezúttal azonban téved, erre csak akkor kerülhet sor, ha a Skorpió is úgy dönt. Ezt ritkán teszi, inkább fokról fokra jó férjet farag belõle.


Nyilas férfi - Nyilas nõ

105. A nászutat roppant élvezik és késõbb is úgy élnek, mintha még mindig úton lennének. Az otthonuk nem nagyon fontos, hiszen alig élnek benne. Hol utaznak, hol barátoknál töltik az idõt. Sportolnak, szórakoznak, egyre gyakrabban külön utakon. Vigyázat, gyermeket csak akkor vállaljanak, ha idõmilliomos és gyermekszeretõ nagyszülõk is vannak.


Nyilas férfi - Bak nõ

106. Hát nem sok szabadideje lesz ! A Bak nõ nem engedi, hogy energiáit elpazarolja a barátokra, a szórakozásra, a kalandokra. A munkáját azonban odaadóan segíti. Karrierje tehát biztosított, a forró szerelmes éjszakák már kevésbé.


Nyilas férfi - Vízöntõ nõ

107. Szabad és boldog kapcsolat, kölcsönösen megértik és becsülik egymást, egyszóval házasságból ötös.


Nyilas férfi - Halak nõ

108. A Nyilas könnyen fennakad a Halak nõ hálóján, sõt, úgy belegabalyodik, hogy évekig tart, míg kiszabadul. Addig azonban úgy megszokja, hogy végül mégsem megy el.


vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |