A Hírcsoportok sorrendje az szerint alakult, amilyen sorrendben a tudomásomra jutott létezésük. Ha bármi újat tudsz, vagy valamelyik itt szereplõben idõközben bekövetkezett változásról, kérlek ragadj billentyûzetet és írd meg nekem.

A hoszabb - rövidebb ismertetések a listáról az adott listát ajánló személytõl származnak...

(Néhány listával kapcsolatban hiányosak az ismereteim, ha megtudsz róluk valami itt nem szereplõ adatot, szívesen közlöm a nagyérdemüvel...)

Microsoft presents: Please Wait '95

iNteRNeTTo heti hírlevél. Feliratkozás Lemondás
iNterNeTTo Szeged kultúrális napi hírlevél (kultúrális programok, mozimûsor Szegeden, telekocsi, nyereményakció) Feliratkozás

Tartalom: join

Lemondás

Tartalom: írjál valamit...

Az Edupage olyan hírösszefoglaló az információtechnológia témakörében, amelyet a washingtoni központú Educom ad ki hetente három alkalommal. Az Educom vezetõ egyetemek és fõiskolák szövetsége, amely az oktatást az információtechnológia alkalmazásán keresztül kívánja átalakítani. Feliratkozás

Archivum

Lemondás

Segítség

Ha új bejelentés érkezik az "Újdonságok Magyarországon" vagy "What's new in Hungary" oldalakra, a Wagner úr nevû hírlevél értesít. Kb heti 3 kiadása van.
Archívum Új bejelentés
Fornax Hírlevél - gazdasági hírlevél, elektronikus hetilap, megjelenik minden hétfõn

Forgalmi adatok a Budapesti Értéktõzsdérõl(BET), illetve a Budapesti Árutõzsdérõl(BAT). Az elõzõ hét napi tõzsdeindexei, elmúlt 1 év, illetve történelmi minimum/maximum, növekvõ/csökkenõ árfolyamú részvények (az elmúlt héten), részvények név- és árfolyamértéke, heti/havi/évi tõzsdei forgalommegoszlás, határidõs piacok stb.

Megrendelhetõ: http://www.fornax.hu/ceglap/ertek.html oldalról Szerkesztõség: fornews@fornax.hu
Információforrás az Internetrõl, e-mailban a Hunternet hírlevélben
  • Válogatás web helyekbõl,
  • Válogatás shareware programokból

Bármilyen, az Internethez kapcsolódó, nem üzleti célú újdonságot, információt be lehet jelenteni, pl. egy honlap megszületését, vagy annak változásait.

Feliratkozás

Archívum

Lemondás

Hírek bejelentése

A Szofokrácia Társadalmi Egyesületet Magyarországon 1996-ban jegyezték be a cégbíróságon. Tag lehet magán- és jogi személy egyaránt. Összejöveteleinket havonta tartjuk klubszerû módon a SZOFOKRÁCIA eszmerendszeréhez igazodó elõadásokkal, kötetlen beszélgetésekkel, de ugyanakkor gyakorlati célkitûzésekkel is. A Szofokrácia T. E. a tagoknak alkalmanként külön biztosít úgynevezett egyesületi napot a hangulatos, erdõben felépített, minden igényt kielégítõ Petõ-alkotóházban, Petõ Erõség) ahol az ember a még romlatlan természet minden értékével, szellemileg-fizikailag is feltöltõdhet. A konkrét összejöveteli idõpontokról a következõ hírlevelekbenfogjuk tájékoztatni az érdeklõdõket. Feliratkozás Érdeklõdés

vissza a Webújság címlapjára

© 1997 Webujság |