Tisztelt Mûvelõdési Ház , Szórakoztató Intézmény!

Az Önök által üzemeltetett, igazgatott mûvelõdési házban, szórakoztató intézményben, folyamatosan zajló programokról, rendezvényekrõl, (folyamatos kapcsolattartás mellett !) az ezekrõl szóló információt publikálnánk, a "Webújság" oldalain elsõsorban annak a közel 100 ezer ember részére, aki Magyarországról csatlakozik ehhez, a világon bárhonnan elérhetõ nemzetközi hálózathoz.

Elképzelésünk szerint egy közös oldalon csoportosítanánk a mûvelõdési házakat, klubokat, magyarországi elhelyezkedésük szerint, és egy másik oldalon programjaik szerint. Tehát válogathat az érdeklõdõ a hozzá legközelebb esõ ajánlatokból is, és az õt érdeklõ programlehetõségekbõl is szisztematikusan.

A rendszeresen küldött ajánlatuk tartalmi része, nem megkötött, a szakkörök, tanfolyamok rendezvények, kiállítások, programok, -ezek idõpontjai, belépõjegyek árai... -és minden amit fontosnak ítélnek szóba jöhet. Ha esetleg van nyomtatott propagandaanyaguk az is tökéletesen megfelel, a formáját átalakítjuk az interneten megjelentethetõ formába.

A rendszerességet a következõképpen értem: történhet kéthavonta, havonta, vagy akár sûrûbben is, attól függõen, hogy milyen idõnként avulnak el az adott információk, vagy milyen idõnként kerülnek elõtérbe újabb programok.

Néhány szó a költségekrõl: a megjelenés 1800 Ft/hó/intézmény. Tartalmi mennyiség nincsen korlátozva! A "formábaöntést" pedig ingyen elvégezzük.....

Azok akik elfogadják a fent leírtakat, vagy további kérdéseik merülnek fel a postacímünkre (Webújság 1615 Budapest, Pf. 247), faxunkra (308-9539), vagy e-mailban várjuk az esetlegesen felmerülõ kérdéseiket, ötleteiket, vagy konkrét megjelenési szándékukat.

Remélem ajánlatunk kellõképpen elnyerte tetszését, és hamarosan az Önök rendezvényei is szélesebbé teszik a kínálatunkat.

vissza egy oldalt Nehéz annyira dicsérni valakit, hogy hazugnak érezze a dicséretet.
vissza a Webujsag kezdőlapjára

© 1997 Webujság |