Ciprusfaciprusfa image

 • Január 25 - Február 3-ig,
 • Július 26 - Augusztus 4-ig.
 • Megjelenése erõs, tömör, izmos. Modora simulékony. Akadályokat szinte nem ismer. még önmaga elõtt is állandóan bizonyítani akarja, hogy mindent képes megoldani, véghezvinni. Az életben mégsem a hivatása a legfontosabb számára. Legelsõ helyen a szerelem és a szenvedélyei állnak. Szerelme viharos, mohó. Találékony és fantáziadús partner.
  Ifjúkorában gyûjti az élményeket, tapasztalatokat, ezért tartósan nem hû. Élete második felében azonban megváltozik, harmonikus és kiegyensúlyozott lesz. Hangulatingadozásaival azonban állandó harcban van. Vidám, optimista alaptermészetû. Ha saját érdekeit nem érzi veszélyeztetve, mindig számítani lehet rá.
  Szereti és igényli a szabadságot és függetlenséget. Annak, aki ki akarja õt sajátítani, hamarosan hátat fordít.
  A külsõségekre sokat ad, egy szép otthon nagy jelentõségû számára.
  Erõsen extrovertált. Látókörét mindig újabb kapcsolatok, összeköttetések kialakítása által akarja szélesíteni. Kalandvágya új élmények után ûzi.

  Kapcsolatai más fákkal: Almafa, Fenyofa, Szilfa, Ciprusfa, Jegenyefa, Cédrusfa,Erdei fenyõ, Hársfa, Tölgyfa, Olajfa, Mogyorófa, Berkenyefa, Juharfa, Fügefa, Nyírfa, Bükkfa, Diófa, Gesztenyefa, Gyertyanfa, Kõrisfa.