Nem röhögünk ott hátul.....

INFORMÁCIÓ-KÖZVETÍTÕ BEDOLGOZÁS

Igéretemhez híven, küldöm a bedolgozási munka teljes leírását. Most itt a lehetõség, megadatik Önnek, hogy egy jól kidolgozott és kiválóan müködõ információrendszer segitségével naponta akár 1000 ft.-ot is kereshet. Ez nem ügynöki munka, és nem igényel szakismeretet sem, csupán kevés idõráfordítást. Kb. heti 4-5 óra alatt eleget tud tenni a feladat megoldásának.

A leírás végén talál 4 riportajánlatot (reklámhirdetést). Sajátosan különleges információforrást tartalmaznak. De ezek nem a teljes hirdetési riportok, csupán az abban foglaltak rövid ismertetése. A teljes hirdetési riportok külföldi cégek, bankok, ... ajánlásai alapján adnak ötlrteket és kínálnak lehetõségeket hazai hasznosításra. Ezek révén Ön anyagiakban sokat takaríthat meg, ill.lehetösége szerint az üzleti életben tekintélyes elõnyre tehet szert.

Az információs riportok terjesztésével pedig magas keresethez juthat. Ezek a riportok jelentik késöbbi keresetének az alapjait, tehát értéket képviselnek. A teljes riportok mindegyike 500 ft.-ot ér, (ajánlott ár, ettõl ki-ki saját belátása szerint eltérhet), igy Önnek a 4 riport összesen 2000 ft-ba kerül. Ez jelenti önnek az összes költséget.

RIPORTRENDELÉS :

amint a bevezetõ részben irtam róla, a tájékoztató végén talál 4 nevet címmel ellátva, a 1/a, 2/a, 3/a, 4/a sorszámmegjelöléssel. Ök a bedolgozói munka ajánlattevõi. Rendelje meg mindegyiküktõl külön-külön a riportokat pár soros levélben, mégpedig úgy, hogy az 1-es számut az 1/a, a 2-es számut a 2/a, a 3-as számut a 3/a, a 4-es számu riportot pedig a 4/a számozással megjelölt ajánlattevõtöl. Ne feledje a levélben megírni, hogy hányas számu riportot kéri, és nem árt röviden leírva a tartalmát is megjelölni, a félreértések elkerülése végett. Néhány napon belül utánvétellel megkapja a riportokat, melyeket a póstás házhoz is szállít, és csak az átvételükkor kell fizetnie érte.

HA MIND A 4 SZÜKSÉGES ANYAG MEGÉRKEZETT kezdõdhet az igazi munka :

1, Elõször másolja le az én álltalam küldött egy oldalas ingyenes tájékoztatót minél több példányban.

2, Adjon fel hirdetést minél több olcsó vagy ingyenes hirdetési ujságban. "Jól jövedelmezõ, otthoni munka, bedolgozás. Tájékoztatás válaszboriték ellenében" ... Vagy az ujságokból kikeresi a mellékfoglalkozást keresõket és elküldi nekei a tájékoztatót.

3, A hirdetésére jelentkezõknek is küldjön az egyoldalas tájékoztatóból.

4, Ezek után másolja le ezt az anyagot is minél több példánybam, annyi változtatással, hogy a leírás végén szereplõ 4 név közül az elsõt lehagyja a saját nevét pedig a 4. helyre írja. A nevek tehát eggyel elõrébb kerülnek.

5, Ha az elöbb leírt feladatokat elvégezte, várni kell addig, amig az egyoldalas ingyenes tájékoztatót kapott személyek visszajeleznek, hogy érdekli õket a bedolgozás. Ezután elküldi nekik a teljes ismeretanyagot (a teljes riportok nélkül!). Esetenként van aki ezt is bizonyos ellenszolgáltatásért teszi (3-500 ft.), ezt döntse el Ön, hogy ingyen vagy pénzért küldi, ha ingyen teszi akkor egyszerübb összevonni a két ismertetõt (ahhogy Ön is kézhezkapta ezt).

6, Ezekután megrendeléseket fog kapni a reklámriportokra, amelyekért 500 ft. illeti meg. A kézbesítést utánvétellel intézze, igy a megrendelõ is biztos lehet abban, hogy csak akkor kell fizetnie ha kézhezvette a riportokat.

Eleinte a 4-es számu riportra kap megrendeléseket, mivel a neve a 4. helyen szerepel.késöbb ahhogy a neve kúszik fel a listán a 3-as, 2-es, 1-es hirdetéseket fogják Öntõl kérni.

KERESETI LEHETÕSÉGEKRÕL :

Tesztek eredményei alapján uj belépõként 5-10 fõ vesz részt átlagosan, igy a 4 es számu hirdetésért minimum 2500 ft.-ot kap. Ez az öt fõ szintén úgy tesz mint Ön azaz kapni fog tõlük 5X5= 25 megrendelést a 3-as számu riportra amely minimum 12500 ft.-ot eredményez. 125 db. megrendelést kap a 2-es számura ami 62500 ft.-ot jelent. Az 1-es számura pedig 625 megrendelést, tehát 312500 ft.-ot.

2500 ft.+ 12500 ft.+ 62500 ft.+ 312500 ft.=390.000.ft. Ezzel szenben Ön 2000 ft.-ot fektetett be, és itt csak 5 emberrel számoltunk végig, ha csak Ön egyedül 10 embert szervez be és a többiek maradnak a fejenként 5-5 embernél már akkor megduplázódott a keresete. Könnyen átlátható, hogy minden azon múlik, hogy Ön mennyi idõt, energiát fektet bele, vagyis mennyi emberhez juttatja el a tájékoztatókat !

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ AZ 1-4.SZÁMU RIPORTOKRÓL, HIRDETÉSEKRÕL :

(a konkrét adatokat a tényleges riportok tartalmazzák)

1-es számu riport, hirdetés :

Hogyan vásárolhat mindent olcsóbban, 50 %-os kedvezményig ezenkívül sok-sok tipp és jótanács.

Évente több mint egymillió használati cikket adnak el az állam tulajdonából vámhivatali árveréseken, aukciókon. Bútorokat, régiségeket, személyautókat, telrvíziókat,...

2-es számu riport, hirdetés :

Hol kamatozik bankszámláján a legtöbbet a pénze ?

3-as számu riport, hirdetés :

Hol és hogyan vásárolhat Ön autót (ujjat is) 30% -kal olcsóbban, és ahol Ön egy éves autót kevesebbért kap mint az eredeti vételár 50% -a. A hirdetésbõl megtudhatja az ehhez szükséges adatokat.

4-es számu riport, hirdetés :

Hogyan utazhat féláron a világon bárhová pl.:Athénba 2200 ft., New-Yorkba 45000 ft. az árak az oda és visszautazás költségeit is magukban foglalják !

A riportokból természetesen az is kiderül, hogy hogyan hasznosíthatja saját számára is ezeket az információkat.

Megjegyzés: a tevékenység legális, a belõle származó jövedelem adóköteles ! Az adóbevallásnál egyébb jövedelemnek minõsül !

Most tehát írja be a nevét a 4. helyre a 4/a ajánlattevõként. Az 1/a természetszerüleg kiesik.

1/a. XY név

XY cím

2/a. név

cím

3/a. név

cím

4/a. név

cím

A LEÍRTAKHOZ KELLEMES MUNKÁT KÍVÁNVA, TISZTELETTEL ÉS ÜDVÖZLETTEL:

Tisztelt Hölgyem,Uram !

Köszönöm, hogy levelével megkeresett. Érdeklõdésére az alábbiakban tájékoztatom az ajánlott (bedolgozói) munkáról, feltételeirõl és az elérhetõ jövedelemrõl.

Otthon végezhetõ, szaktudást nem igénylõ, jól jövedelmezõ tevékenységet ajánlok Önnek. Ezt a tevékenységet INFORMÁCIÓ-KÖZVETÍTÕ BEDOLGOZÁSNAK hívják.

A bedolgozói munka lényege:

1, Információk közvetitése -külföldi cégek, bankok szolgáltatásai, stb.- levelezés útján, meghatározott szövegü információk alapján. Az Ön feladata, hogy ezeket megszerezze és egyuttal továbbítsa is. Folyamatos kapcsolattartás útján én és munkatársaim küldjük Önnek az aktuális információs anyagot, melyet a késöbbiekben részletezendõ módon kell továbbítania.

2, A bedolgozói munkában való részvétel minimális anyagi ráfordítást igényel (l.alább), mely Önnek eredményes munkavégzés esetén pár héten belül garantáltan megtérül. Majd folyamatosan napi 1-1500 ft.-os jövedelemre is szert tehet, mely elsõsorban az ön szervezõkészségén, szorgalmán múlik.

A munka elvégzéséhez szüksége lesz egy olyan helyre ahol tud fénymásoltatni, sokszorosítatni (erre szinte minden kerületben, községben lehetõség van már, szinte fillérekért), valamint olcsó vagy ingyenes hirdetési lehetõségekre (úgy mint:Hirdetés, Apró, Bazár, Irányár,...-ujságok) hiszen ez az egész munka alapja.

Ez az információs hálózat Magyarországon még csak most van kialakulóban, ezért ha Ön mihamarabb belép tagjaink sorába, annál nagyobb jövedelemre tehet szert.

A munka melynek lényeges momentuma a gyors cselekvés, szakképzettséget nem igényel, de inteligenciát, jó szervezõ készséget és alapvetõen becsületességet kíván meg.

Amennyiben tájékoztatóm felkeltette érdeklõdését, kérem jelezze belépési szándékát. Kérje a tevékenységhez szükséges kellékanyagot amelyet levélben fog megkapni, *melyért -annak kézhezvételekor- póstai utánvételként X ft.-ot kell majd fizetnie.*Ez a levél tartalmazza a teljes leírást, részletes munkatályékoztatót, és a továbbítandó anyagok rövid leírását, valamint annak ellenértékeit.

Ezt követõen már csak Önön múlik munkájának eredményessége és jövedelmének nagysága. Mint láthatja ez egy valódi jövedelemkiegészítõ munka. Mindezek alapján el tudja dönteni, hogy érez-e kedvet a munkához, akar-e velünk dolgozni. Ha komolyan gondolja a munkát, kérje póstafordultával az anyagot, hogy ki ne fusson az idõböl !

Gondolja meg jól és merjen vállalkozni, mert csak így viheti sikerre !

Remélem, eredményesen bekapcsolódik a munkába és ily módon Önnek is sikerül javitani anyagi helyzetén.

szivélyes üdvözlettel:

utmutatás :

a 3.oldal ingyenes tályékoztató (formanyomtatvány) a hirdetésére jelentkezõknek

a **-jel között mélyebben szedett szöveget saját elképzelése szerint ki is hagyhatja, ha így tesz akkor érdemes a 3 oldalból egy összefüggõ szöveget alkotnia.

a végén ne felejtse saját kezüleg aláírni (igy követeli az illem)

az 1,2.oldalakat értelemszerüen a 3.oldalra válaszoló személyeknek kell elküldeni (pénzért vagy ingyen). Vagy ha összevonta a 3-oldalt akkor csak a riportokra szóló megrendeléseket kell várnia.

ui.:Amennyiben valamelyik munkatárs nem küldené el Önnek valamelyik számu riportot, mert idõközben abbahagyta volna a munkát, nyugodtan forduljon a másik munkatársunkhoz.

vissza egy oldalt

Vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |