VIGYÁZAT sok a csaló !!!

Manapság, talán többen is bõrükön tapasztalták, hogy egyre inkább elszaporodtak a munkaajánlatokat ígérõ un. információközvetítõ cégek, vállalkozások, melyek szinte mindegyike (tisztelet a néhány kivételnek) csak becsapás, a hiszékeny emberek kárára !

Aki nem ismerné tevékenységük lényegét (elõbb adjon hálát az égnek), aztán megpróbálom elmagyarázni, annak érdekében, hogy minél kevesebb személy essen becsapásuk áldozatául. Azt hiszem aki elolvassa az alábbiakat, azt a jövõben igen nehéz lesz átverni, mégha oly kecsegtetõ ajánlataik is vannak, mint az alábbiak.

(Ezek egyébként valós információk, ajánlatok, -mármint olyan értelemben, hogy ténylegesen sok embert tévesztettek meg ilyen és ehhez hasonló szöveggel. Ezt a rengeteget sok év alatt gyûjtöttem össze, több tucat közvetítõ cégtõl, csak egy "ajánlatba" gyúrtam, de a tartalmon nem változtattam sehol!)

Szóval a történet úgy kezdõdik, hogy felad a cég több (általában ingyenes) újságokban hirdetést kb. az alábbi szöveggel: "Jól jövedelmezõ bedolgozás, válaszborítékért" , "Otthoni munka kiemelkedõ fizetéssel".....stb. Természetesen postafiók címet használva, ahová válaszborítékot kérnek, amelybe beletesznek egy általában több oldalas tájékoztatót (lásd lejebb), melybõl kiválasztva az ember az õt érdeklõket (vagy amit a zsebe elbír) megrendeli az adott témához kapcsolódó bõvebb (az õ állításuk szerint teljes, mindenre kiterjedõ) -de maradjunk inkább a bõvebb kifejezésnél, néhol még ez is túlzás, ajánlatot tartalmazó, fénymásolt (néha már olvashatatlan) papírosokat...

-Egyébként az egy egy információ ára 400 - 2500 ft között mozog.

Mely után az Információközvetítõ cég be is fejezte a mûködését (mármint velünk) ugyanis a bõvebb anyagot utánvétellel szállítják, és azzal azután azt csinál az ember amit akar (egy valamire még talán jó lenne, ha puhább papírt használnának) a továbbiakban a cég nem foglalkozik vele !

Lássuk, hogy is néz ki egy ilyen tájékoztató (itt természetesen ingyen elolvashatod azokat a sokatérõ infókat, melyekért már sokan nagy pénzeket fizettek)....

Ha a recsegések láthatók is, akkor az televízió

[XYZ] Információ Közvetítõ Iroda

[helység]

Postafiók [valamennyi]


Tisztelt érdeklõdõ !

Vállalkozásunk többféle tevékenységgel foglalkozik ,így az Ön érdeklõdését felkeltõ hirdetés mellett,

a többirõl is olvashatja tájékoztatónkat, elképzelhetõ, hogy ezek között is lesz olyan ami érdekli csak

esetleg nem figyelt fel annak hirdetésére, reklámjára.

A tájékoztató melyet a kezében tart, egyes esetekben csak röviden ismerteti azokat az információkat melyeket térítés ellenében részletesen kérhetõk. A kiválasztott témák sorszámaik szerint rendelhetõk meg a mellékelt nyomtatványon.

Valamennyi közölt információt rendszeresen ellenõrzünk ! Ennek ellenére elõfordulhat, hogy az üzleti élet gyors változásai miatt, egyik vagy másik adat, idõközben megváltozott. Ezek általában nem jelentõs változások, és némi utánajárással pontosíthatóak, de ettõl függetlenül úgy éreztük, kötelességûnk, errõl is tájékoztatnunk leendõ ügyfeleinket .Az ebbõl adódó károkért vagy a haszon elmaradásáért a tisztelt megrendelõ ne minket okoljon, mi minden tõlünk telhetõt megteszünk az üzleti ajánlatok korrektségének ellenõrzésével kapcsolatban !

most pedig, íme ajánlataink, egy része:

INFORMÁCIÓ-KÖZVETÍTÕ BEDOLGOZÁS

Könnyû, otthon végezhetõ, szaktudást nem igénylõ, jól jövedelmezõ tevékenység. Ha Ön komoly megbízható, szorgalmas és kitartó, akkor megkereshet havonta 10-20 ezer forintot is. Az információs csomag a következõket tartalmazza: a tevékenységhez szükséges kellékanyagot, a teljes leírást, és a részletes munkatájékoztatót.


GÉPKOCSIVAL, ÉS NÉMI BEFEKTETÉSSEL Vállalkozást indíthat:

Néhány ezer forint befektetéssel, és természetesen egy autóval (típushoz nem kötött) megvalósítható. Igen jól jövedelmezõ vállalkozás, amely fõ vagy mellékállásban is végezhetõ. Az információs csomag a következõket tartalmazza: a tevékenységhez szükséges feltételek, pontos teendõk, az elhatározáshoz és az ügyfelek megszerzéséhez is információt nyújt.


4 féle vállalkozási tevékenység, amelyeket lehet fõ vagy mellékállásban is végezni. Kockázatmentes és mégis komoly jövedelmeket biztosító tevékenységek. Az információs csomag a következõket tartalmazza: a munkák leírását, a pontos teendõket.


Vállalkozás jellegû tevékenység fõ vagy mellékállásban is végezhetõ. Befektetéssel vagy anélkül, magas kereseti lehetõséggel kb.20 ezer ft./hét. Az információs csomag a következõket tartalmazza: a befektetés métrékét (ha ezt a megoldást választja), a munka leírását, a céget aki ha igényli segítséget is nyújt a kezdéshez (nem kötelezõ velük kapcsolatba lépni ha egyedül óhajtja csinálni).


8 féle olyan mellékkereseti lehetõséget tartalmaz amit elsõsorban másodállásnak ajánlunk. Tartalmazza a pontos munkameneteket, a cégeket amire szüksége lehet a munkákhoz, valamint a kereseti lehetõségeket ami nem csekély!


5 féle szakképesítés nélkül végezhetõ vállalkozási lehetõség, fõ vagy mellékállásban is végezhetõ. Teljesen befektetés mentes ! Az információs csomag a következõket tartalmazza: a munkák menete, kereseti lehetõségek, és hasznos információkkal is szolgál.


Postai levelek, reklámkiadványok, kérdõívek stb. kb.50%-os áron való elküldése ! Így a saját érdekein kívül jövedelemre is tehet szert. Vállalja hogy a meghatározott postai díjszabás 75%-áért eljuttatja a címzettekhez a feladványokat. Az így keletkezett 25%-os árrés az Ön haszna ami 1000-db esetén 2-5000 ft. Az információs csomag tartalmaz mindent amire szüksége lehet, akár mint kereseti lehetõség, akár ha csak az olcsóbb postaköltséget látja benne.


KISIPAROS, GYÁRTÓ VÁLLALKOZÓ

Befektetés szinte minimális. 3 olyan szakképesítéshez nem kötött vállalkozás melyben teljes mértékben a saját maga fõnöke lehet. Az információs csomag tartalmazza: a munka menetét a címeket amire szûksége lehet az alapanyagok beszerzésénél (néhány ezer forint erejéig). Ezekután már csak az Ön hozzáállásán múlik minden. Terjeszkedhet, felvehet alkalmazottakat..... Végezhetõ

fõ vagy mellékállásban is, de vállalkozói igazolványt igényel.


Vállalkozzon és legyen saját maga fõnöke.

Termelésének megfelelõ jövedelemre tehet szert, átlagosan 140-160 ft./óra. Ehhez szüksége van egy legalább 2X2 m.-es területre, és befektetés képpen 30-35 ezer ft.-ra ami a vállalkozáshoz szükséges eszközök, alapanyagok megvásárlására fordítandó. Ez az összeg nem egészen tekintendõ a hétköznapi értelemben vett befektetésnek, ugyanis nem vész el ! A cég aki segítséget nyújt a munkához, beszerezendõ anyagokhoz, gépekhez, kérésre segít a betanulásban, hiteles szerzõdést ír alá úgy a folyamatos készáru felvásárlásra mint a gépekre, alapanyagokra is ! Így Önnek ez az összeg tényleg csak befektetés, méghozzá kockázatmentesen ! Bárki által végezhetõ, minimális kézügyességet igénylõ. Mozgáshoz sem kötött (a cég vállalja a szállítást is igény esetén). Információs csomagunk tartalmazza: a munka pontos leírását, a kellékek beszerzéséhez szükséges címeket, valamint azt a cég adatait aki a garanciát és a már félig ismertetett visszavásárlást garantálja, szerzõdés kötés esetén.


Errõl röviden annyit tudunk mondani, hogy 6 olyan jövedelemkiegészítõ tevékenységet tartalmaz, melyeket elsõsorban másodállásnak ajánlunk, de bizonyos esetekben többet lehet vele keresni mint fõállásban. Szakképesítéshez nem kötött egyik sem, csak a hozzáálláson múlik.


EGYÉNI VÁLLALKOZÁS-hoz

szükséges feltételek, ügyintézés folyamata, elintéznivalók, csokorba szedve. Azok részére akik vállalkozók szeretnének lenni, de félnek a kockázattól, nem ismerik az ügyintézések menetét, és azoknak is akik csak idõt kívánnak spórolni azzal, hogy megkímélik magukat a felesleges utaktól, bosszankodástól, amelyek felmerülnek az ügyintézés közben, ha nem ismerik annak folyamatát.


KERESKEDÕ SZERETNE LENNI ?

De, nem akar kockáztatni szinte semmit ? Erre is tudunk ajánlani 2 lehetõséget. Az információs csomag tartalmazza: a pontos teendõket, lehetõségeket. Az ötletek továbbfejleszthetõek, bõvíthetõek.


SZAKKÉPESÍTÉSHEZ NEM KÖTÖTT VÁLLALKOZÁSI TEVÉKENYSÉGEK JEGYZÉKE

Amely ugyan nem teljes, hiszen szinte naponta bõvül ezen lehetõségek száma, de így is több mint 150 ilyen tevékenységet, szolgáltatást sorol fel, ami nincsen szakképesítéshez kötve. Sokukhoz még csak tõke sem kell, csak vállalkozó kedv. A lista áttanulmányozása során bizonyára mindenki megtalálja a számára biztos megélhetést, vagy tartós jövedelem-kiegészítést nyújtó munkát. Nagy segítség lehet azok számára akik szeretnének többet elérni, valamibe belevágni,... de nem tudják mi legyen az.


Kb.5-8 ezer ft. befektetéssel elindítható, vállalkozói igazolvánnyal, vagy anélkül, fõ vagy mellékállásban is. Végezhetõ otthon, vagy szerzõdéssel, más tevékenység mellett párosítva megosztott üzlethelységben. Elsõsorban hölgyeknek ajánljuk. Napi több ezer forintos keresetet biztosít ! Némi kézügyesség szükségeltetik hozzá.


LEGÁLISAN 14 ÉVES KORTÓL VÁLLALKOZHAT !

Mivel a vállalkozói igazolvány kiadása erkölcsi bizonyítványhoz kötött, amit 18 éves kortól adnak, így az e korhatár alattiak egyértelmûen ki lettek zárva a vállalkozások indításából. Az információs csomag tartalmazza: hogy hogyan lehet ezt legálisan törvényes kereteken belül megkerülni.


Lehetõség egy olyan rendszerbe való belépéshez, amivel némi szervezõ munkával, jelentõs jövedelemre tehet szert. Folyamatosan tájékozódhat eladó autókról, ha segít az eladásban jutalékért teheti azt. Ön is olcsóbban juthat hozzá ha autót kíván vásárolni, vagy ingyen hirdetheti eladó autóját, egy óriási számítógépes adatbankban. Az információs csomag tartalmazza a céget aki ajánlja ezt a lehetõséget a teljes tájékoztatást, a lehetõségeket.


LOTTÓZÓKNAK-

egy új lehetõség. Kisebb kockázattal, nagyobb nyerési lehetõséggel játszhat, 5-ös és 6-os lottóval!

(nem egy bizonyos szisztémát szeretnénk eladni ami szerintünk tökéletes, mert ilyen nem létezik, ha letérne bizonyára a tengerparton nyaralnánk most is. De nagyobb esélyre van lehetõség !)


KERESKEDÕ LEHET

Elsõsorban fiatal, csinos lányoknak ajánljuk ezt a tevékenységet. Itt Magyarországon még csak kialakulóban van ez az üzletforma, de már itt is ismerünk olyat aki megvalósította és mitagadás nem megy neki olyan rosszul. Ma már egy 20-25 tagot számláló vállalkozás vezetõje. A befektetés kb.1500-2000 ft. (+ elegáns megjelenés) amely összegbõl 1 nap alatt kb.8-10000 ft. válik. Mindez könnyû, fizikainak nem is mondható munkával. (Ilyen egyszerû és jól jövedelmezõ munka talán nincs is más) Természetesen vállalkozói igazolvány szükséges.


INGATLANKÖZVETÍTÕ

vállalkozást indíthat segítségünkkel, kiegészítve pénzügyi befektetési tanácsadói tevékenységgel. Fõként otthoni munkát keresõ személyek részére. Információs csomagunk tartalmaz minden tudnivalót az ingatlanügyletekkel kapcsolatban (saját ingatlan eladás, és vétel esetén is jól hasznosítható), az adásvételi szerzõdésben foglaltaktól elkezdve, a tulajdonlapok elemzésén keresztül, a teljes ingatlanközvetítés menetét. Valamint kitérünk arra is, hogy, hogyan küszöbölhetõ ki az az eset amikor az ingatlanközvetítõt megpróbálják 'kikerülni' azaz az õt megilletõ jutalékot nem fizetik ki! (Ajánlatunk kb.20 oldalas) Befektetés 30-50.000 ft.


Sok sikert, és jövedelmezõ munkát kívánunk, minden leendõ ügyfelünknek:

(olvashatatlan aláírás)

vissza a Webújság kezdőlapjára

(c) 1997 Webújság 1615 Bp.Pf.:247. tel/fax 308-9539