MATÁV: .....és a gondolat célba ér....

KERESKEDÕ LEHET-

elsõsorban fiatal csinos lányoknak ajánljuk ezt a tevékenységet.

Ha mostanában járt, belvárosi, vagy 'elit' éttermekben találkozhatott úgynevezett virágárus lányokkal. Magyarországon ez az üzletforma csak most van kialakulóban, de nyugaton már bevált.

A lényege nagyon egyszerû, néhány étteremtulajdonost fel kell keresni és megbeszélni velük, hogy naponta egyszer-kétszer benézne az üzletben és a vendégeknek felajánlana rózsát (megvételre). Ugyan melyik férfi mondaná azt a barátnõje, felesége társaságában, hogy nem kér?

20%-ot a bevételbõl. Így õ is több fantáziát fog látni benne, biztosan.

Ezek után azonkívül, hogy gyönyörûen felöltözik... nincs más dolga mint, hogy végigjárja a megbeszélt üzleteket, naponta akár többször is hiszen mire újra ugyanarra a helyre ér már változott a vendégkör.

A befektetés és a kereseti lehetõségek:

Ha az elegáns megjelenést nem számoljuk kiadásnak, hiszen mindenkinek van legalább egy alkalmi (reprezentatív megjelenést biztosító) ruhája, akkor nincsen nagyobb befektetés mint 1500-2000 ft.

Ezen összegért vesz (idénytõl függõen) 30-100 db rózsát. Természetesen nem a virágüzletben, hanem a (virág) nagybani piacon, vagy akár a szomszéd kertjébõl (bár számla sem árt ha van).

Ezután, ha csak darabját 400 ft. ért kínálja (találkozhatunk olyannal is aki 6-800 ft.-ot kér száljáért) a kereseti lehetõség, még ha a tulajdonossal jutalékban állapodtak is meg minimum napi 8-10.000 ft.

Ha utánanéz, hogy egy étteremben legalább 2-300-an ebédelnek, vacsoráznak és ebbõl csak 100 legyen párkapcsolat akkor hihetõ azt hiszem a napi 30-100 szál eladhatósága.

A késõbbiekben bõvítheti vállalkozását (mint ahogy van aki ezt már megtette), alkalmazottakat vesz fel akik árulják az Ön által beszerzett virágokat, az ugyancsak Ön által bevezetett, megbeszélt éttermekben, szórakozóhelyeken, bárokban.

Sok sikert kívánunk, ha úgy dönt, hogy ezzel a lehetõséggel élve kívánja jövedelmét kiegészíteni, gyarapítani !

Megjegyzés:

Az imént ismertetett tevékenység vállalkozói igazolványhoz kötött. (Ennek kiváltásához szükséges feltételeket, ügyintézés folyamatát írja le a 11.ajánlatunk, s ezzel sok bosszúságtól, felesleges úttól kímélheti meg magát.)

vissza egy oldalt

Vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |