A lassú munkához idő kell !

Kis befektetést igénylõ, vállalkozói igazolvánnyal, vagy anélkül is végezhetõ fõ vagy mellékállású, elsõsorban hölgyeknek ajánlott kereseti lehetõség. Mely végezhetõ otthonában vagy (szerzõdéssel) más tevékenységgel párosítva, üzlethelyiségben is.

Bizonyára ismer valamit is magára adó hölgyeket akik sokat adnak a megjelenésre, talán éppen közéjük tartozik Ön is. Ehhez hozzá tartozik az ápolt köröm is amit manapság ebben a rohanó világban mûkörömmel érnek el a legtöbben, van aki azért mert nem képes megnöveszteni a sajátját, van aki azért mert ez nem olyan idõigényes mintha minden másnap órák hosszat reszelgetné a körmét. Egy szó mint száz óriási igény van erre az úgynevezett mûkörmös szakmára, és bizony a kereset sem megvetendõ ami ezzel elérhetõ.

A befektetése lényegében csak annyi, hogy beiratkozik egy mûkörmös tanfolyamra, ami 2-7 napos általában és különbözõ hirdetési újságokban több tucat közül válogathat. Az ár lényegében egységes 5-8 ezer ft. körül mozog, de erre is csak akkor van szüksége, ha még nem próbált Önmagának felrakni mûkörmöt hiszen akkor már tudja milyen kis kézügyességet igényel csak és a tanfolyamon sem lehet jobban elsajátítani mint otthon.

A tanfolyam után általában oklevelet adnak, de ne ijedjen meg akkor sem ha olcsóbban de oklevél nélkül vállalják az oktatást ugyanis jelenleg a szakképesítéshez nem kötött vállalkozások-hoz tartozik.

1/ Kiválltja a vállalkozói igazolványt fõ vagy mellékállásban és otthonában végzi a tevékenységet. Ebben az esetben még szüksége lesz egy ugynevezett mûkörmös asztalra ami kb.10-15 ezer ft. Viszont, ha azt veszi alapul, hogy naponta csak 5 ember keresi fel ami tényleg minimális, már akkor a keresete naponta 4-5 ezer ft.( -ado,tb....), ugyanis 10 köröm felrakása 1000-1500 ft.között mozog, míg az alapanyag önnek nem több 3-400 ft.-nál.

Természetesen ha pénze is engedi kibõvítheti a szolgáltatást fodrászattal, szoláriummal,... akár késöbb is.

(ha ezt a megoldást válassza nagy segitség lehet a 11. ajánlatunk a vállalkozói igazolvány kiválltásakor. Sok felesleges úttol, bosszuságtól kímélheti meg magát.)

2/ Egy másik lehetõség ha egy már üzemelõ fodrászüzletben, szoláriumban, vagy kibérel egy sarkot (ekkor is szükséges a vállalkozói igazolvány), vagy mint alkalmazott elmegy egy ilyen helyre ahol már csak megállapodás kérdése, hogy fix bérért dolgozik, vagy teljesítmény után. Ugyanis rengeteg ilyen üzemelõ vállalkozás van ami már be van vezetve, és szinte nincs is olyan ahol ne lenne 1-2 m2 szabad hely amit hasznosíthatnának erre a célra. Igy a tulaj is jól jár hiszen emelkedik a vevõkör száma, ezzel nagyobb profithoz jut, és nem utolsósorban Önnek is lesz egy jól jövedelmezõ állása.

Sok sikert kívánunk, bármelyik megoldást is válassza !


vissza egy oldalt

Vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |