A Listák abc sorrendba vannak szedve, a fotosabb tudnivalókat róluk a sorszámukra clikkelve olvashatod.. Ha bármi újat tudsz, vagy valamelyik itt szereplõben idõközben bekövetkezett változásról, kérlek tölsd ki ezt az ûrlapot, hogy értesüljön róla mindenki. (Ha nem mûködne az ûrlap) ragadj billentyûzetet és ird meg nekem.

A hoszabb - rövidebb ismertetések a listáról az adott listát ajánló személytõl származnak...

(Néhány listával kapcsolatban hiányosak az ismereteim, ha megtudsz róluk valami itt nem szereplõ adatot, szívesen közlöm a nagyérdemüvel...)

Ma kezdődik életed hátralévő része.


Ha érdekelnek külföldi (nem magyar) levelezõ listák, vagy hírlevelek, azokból is találsz egy csokorravalót!


HIX (Hollósi Information eXchange)

-Nyilvános magán-információs rendszer a közösség szolgálatában.

-Szolgáltatásai bárkinek ingyen a rendelkezésére állnak, aki azokat a lehetõségek keretein belül, jóindulattal használja.


7KOR Irodalommal, költészettel foglalkozó levelezési lista, rendszeres irodalmi feladvánnyal.


Az ALBUMS lista célja a különbözõ albumok (CD-k, kazetták, esetleg filmek) fellelésének megkönnyítése, továbbá használható ezen kívûl ezekrõl folytatott beszélgetésre vitárara, megbeszélésre, stb.

Ez a lista teljesen szabad. Ez azt jelenti, hogy senki nem szól bele abba, hogy ki mit hogyan ír le. Ha valaki mégis túlzottan szélsõségekre ragadtatná magát esetleg megtapasztalja majd, hogy a listatulajdonos kiteszi a listáról.

A legfontosabb, hogy ha tudsz, segíts! Sokszor kerül az ember olyan szituációba, hogy nagyon szeretne egy bizonyos albumot megszerezni, de egyáltalán nem tudja, hogy kinek lehet meg... Ezen a helyzeten szeretne javítani ez a lista, amely mellesleg, egyenlõ prioritással kíván szolgálni a zene minden témájának fórumául is. Itt nyugodtan ütköztethetitek a véleményeteket, bármirõl ami zene (a filmeket is meg lehet beszélni, ha van rá igény).

A lista tulajdonosa megpróbál összeállítani egy listát a valaha is keresett összes albumról, és azok fellelhetõségérõl, és azt folyamatosan frissíti is.


Animation nevû lista célja, hogy segítséget nyújtson a számítógépes animáció híveinek, azzal, hogy fentartja ezt a fórumot, melyen a tagok a kapcsolódó témákban értekezhetnek, segítséget kérhetnek/adhatnak egymásnak.


At-muz néven a hazai múzeológusok szakmai listája található.


Aquarium szeretõk -Az otthon disze lehet, egy szépen kialakitott akvárium a szobában, nálunk Szolnokon nemrégiben alakult ez a levelezõ club, ahol megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, kerdeseinket, bosszúságainkat, és örmeinket kedves lakótarsainkról a halainkról és teknõseinkrõl.
(sajnos a lista forgalma eléggé kicsi)


A Magyar Biokémiai Társaság levelezési lista.


Botnet lista


A Borvirág Borfogyasztói lista, azoknak szól, akik a magyar borászat, borkultúra iránt érdeklõdnek. Mindenkit szívesen tájékoztatunk a részletekrõl. (A forgalom egyre növekvõ!)


CD csere-bere levelezési lista. Ha van megunt CD-d és eladnád vagy elcserélned, küldd el a megadott formátumban leirt adatokat. Ugyancsak elküldheted az általad keresett programok listáját, amit hozzáfûzök az éppen aktuális listához.

Kérj egy tájékoztatót, és abban teljes útmutatást találsz, a lista használatához....

A listát hetente egyszer frissítem, ha rendszeresen meg akarod kapni a legfrissebbet, iratkozz fel a listára és hétfõnként automatikusan megkapod a friss listát.

Küldjetek minél több keresést, csereajánlatot, eladó cd-rõl szoló hirdetést és ismerõsöknek, barátoknak ajánljatok a listát, hiszen igazi célját akkor éri el, ha minél többen ismerik és használják.


A magjelenõ Computeres Grafika és Animáció címû magazin levelezõlistája. A CGA néven, melyben a kérdés-felelek mellett folyamatosan közlünk friss információkat a magazin témakörébe vágó dolgokról.


Chemonet levelezési lista.


CODER-L Scene coder-ek nyüzsögnek rajta. No lamers, please.


A CODEX a szerepjátékkal kapcsolatos kérdések, a felmerülõ problémák, vélemények, tesztelésre váró anyagok listája.


A CSILLA-lista a Magyar Csillagászati Egyesület moderálatlan levelezési listája. Célunk, hogy a csillagászat iránt érdeklõdõk kulturált hír-és vitafóruma legyen -- a Magyar Csillagaszati Egyesület szellemiségének és alapszabályának megfelelõen. A CSILLA-ra nem csupán elõfizetõi írhatnak, nyitottak vagyunk bárki cikke, hozzászólása, véleménye elõtt.


Elsõsorban a középiskolás korosztály számára nyújt szabad hangvételü fórumot a DUMA -lista a legváltozatosabb témákban.


Elektro: Magyar nyelvû elektronikai lista. Ide tartozik minden aminek halvány köze van a témához: hangtechnika, erõsáram, rádiótechnika, amit akartok... Viszont nem tartozik ide a számítástechnikai jellegû kérdések, témák.

Szintén tilos reklámokat, kereskedelmi hirdetéseket küldeni! -Ha egy két darabot akarsz eladni, ami már évek óta porosodik a pincédben, az oké, de mondjuk 100 db. vadi új akármi már gyanús :-)

Alapesetnek vettem, hogy mindenki betartja a kultúrált társalgás szabályait, ezért a lista nem moderált. FTP lesz, ha nem is túl sok. Ha bárkinek van közkinccsé tehetõ anyaga, kapcsirajza, leírása, az keresse a lista tulajdonosát, és meghallgatásra talál...


Fantasy Szerepjáték Lista


Filmbarátoknak szoló lista. Aki filmbarát vagy legalábbis tudni szeretne, hogy mirõl beszélgetnek azok, akik filmbarátok, vagy egyáltalán, írni és eszmét cserélni szeretne filmrõl videóról stb. az csatlakozhat egy új mail-listhez,


Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat információs -és vita lapja a Fizinfo. Itt jelennek meg a fizikusok és fizika tanárok számára nélkülözhetetlen információk konferenciákról, elõadásokról, új kiadványokról és www lapokról.

1993 óta mûködik digest formában. Naponta jelenik meg, ha van közlemény. 1996-ban 142 szám.


Meghivjuk, hogy csatlakozzon a Magyar Folklor levelezõ lista. Tagjaként e-mailban vitathat meg a magyar népi kultúrával kapcsolatos témákat az ez iránt érdeklõdõkkel. A tagok között néprajzszakértõk, hivatásos- és amatõr táncosok, koreográfusok, zenészek, tánccsoport vezetõk, mûvészeti vezetõk vannak. Kiváltsága is lesz, hogy kihirdesse csoportja vagy együttese eseményeit, beleértve koncerteket, fellépéseket, táncházakat és táborokat.


Fond-l néven ismert az a lista ahol a számítógépek és a történészek kapcsolatáról lehet értekezni. Vagyis szóba jöhetnek a web-lapok kialakításától kezdve a különféle adatbázisokon keresztül a levéltári fondjegyzékek elektronikus közreadásáig mindazon témák amik valamilyen módon érintik a fenti két kategóriát.


Üdvözöllek a DUMÁK listáján! Elöljáróban a lista nevérõl: Fokhagyma -mert egyrészt csípi a szemet, ugyanakkor finom fûszer lehet a kajában, és egészséges is. Azért lett a levelezési fórum neve Fokhagyma, mert itt elmondhatod örömeidet bánataidat, leírhatod tapasztalataidat az élet dolgairól, ahol elolvashatod mások véleményét, és felhívhatod mások figyelmét érdekes eseményekre, dolgokra.

(Nameg a "Fokhagyma" név nem olyan sûrû az interneten.)

A "rovat" politikamentes, de sokszor az élet eseményei igen közel állnak ahoz, így ha a leveled témája közel áll a politikához, próbáld azt szolíd utalásokkal megtenni.

Nem egymás sértegetése, hanem a megismerése és segítése a cél!


Forma-1 levelezési lista. Véleménycserék, hírek...


Fradi levelezõ lista.


Magyarországi FreeBSD felhasználók levelezõ listája.


Gábor Dénes Fõiskola levelezési listája a gabord-l.


A BOCS Alapítvány köszönt téged a Graz '97 találkozó Virtuális Falujának magyar nyelvû beszélgetôlistáján!

A grazi Második Európai Ökumenikus Nagygyûlés programjai kapcsán mindennap küldjük az Európai Ökumenikus Koalíció hírlevelét a napi eseményekrôl, mellékletként pedig azokat az elôadásokat, felhívásokat, dokumentumokat, képeket, amelyeket a résztvevôktôl továbbítható formában megkapunk.

A Grazroots beszélgetôlista (legalább angol és magyar nyelven) Graz után is élni fog!


A nemek helyzetével foglalkozó levelezési lista a Gesth-l. Nemek közti munkamegosztás, nõtudományok....


Magyar nyelvû levelezési lista indult gombászok és szimpatizánsaik részére.


Gitárosoknak, zenekedvelõknek nyilvános, nem moderált levelezõ fórum. Információ cserélés zenérõl, kottákról, véleményekrõl ...


Green környezetvédelmi levelezõlista


GUS levelezési lista. (Gravis Ultra Sound) Felhasználás, programozás...


A szombathelyi Haladás VFC labdarúgócsapata szurkolóinak, támogatóinak, stb... levelezési listája.


Hardwer lista: levelezési lista. Ha van megunt, vagy nem használt hardwered és eladnád vagy elcserélned, küldd el a megadott formátumban leirt adatokat. Ugyancsak elküldheted az általad keresett kiegészítõk listáját, amit hozzáfûzök az éppen aktuális listához.

Kérj egy tájékoztatót, és abban teljes útmutatást találsz, a lista használatához....

A listát hetente egyszer frissítem, ha rendszeresen meg akarod kapni a legfrissebbet, iratkozz fel a listára és hétfõnként automatikusan megkapod a friss listát.


Hbone-l a magyar IP backbone üzemeltetõk listája.


A Hungarnet Könyvtári Szakosztályának vitafóruma a Heksz-l


A középiskolai szakosztály listája, a H-KOZEP lista A Hungarnet Középiskolai Szakosztályának listája, amely alapvetõen a szakosztály ügyeinek tárgyalására jött létre.


Örömmel értesítek mindenkit, aki játszik (esetleg játszani fog) a Hatalom Kártyáival, hogy végre valahára beindult a HKK levelezési lista.


A HTUG-L levelezési lista célja, hogy fórumot nyújtson az elosztott-, párhuzamos- és konkurrens programozás témakörében felmerült problémák informális megvitatására, valamint az e témakört érintõ szakmai hírek, újdonságok és felhívások gyors terjesztésére: elõadások, konferenciák, workshopok, on-line dokumentációk, stb.


A Hunchat Magyar IRC hálózat levelezési listája


Hunopen néven a Magyarországi Open System és Unix témák levelezõ fóruma az ezzel kapcsolatos hardver, szoftver, hálózati és egyéb problémák megtárgyalására.


Szerkesztõségünk hvg Fórum néven elektronikus beszélgetést kezdeményez a hvg olvasói és böngészõi, munkatársai, barátai és vitapartnerei között, akiket Magyarország, Európa, a világ, az internet, a hvg, valamint a hvg elektronikus kiadásának a dolgai érdekelnek.


Ez a lista egy Magyarországon egyedülálló fába vágta a fejszéjét:

ír egy szerepjátékot. A neve IKSZ-L, azaz Igen Könnyû Szerepjáték Listaelo. Úgy tervezzük, a játék el fog férni 12 nyomtatott oldalon, és minden világleírás ( a képzelt világ, amiben játszódik) szintén 12 oldalas lesz. Sajnos nem indulhatunk a Guiness Rekordok könyvében, mert már a TWERPS egy útlevél méretû könyvben elintézte. Ettõl függetlenül a fejlesztõk lelkesek...


Az Info-L (Kerdezz-Majd Csak Felel Valaki!) lista.
(nagyon gyenge a lista forgalma)


Az IRC-L lista. A lista az EFFnet iRC hálózat magyar nyelvû csatornáival, elsõsorban a #magyar-ral kapcsolatos vitafórum. Forgalma 5-10 levél naponta, de eléggé szélsõségesen ingadozik.


Az IRC-L-MODER lista. A lista az EFFnet iRC hálózat magyar nyelvû csatornáival, elsõsorban a #magyar-ral kapcsolatos közérdekû bejelentések terjesztését szolgálja. Éppen ezért moderált. Az erre a listára érkezõ levelek elmennek az IRC-L re is.


JÁTÉKOS, az Internet Játekház levelezõlistája. A listán bármilyen játékos témában lehet írni, legyen az egy érdekes fejtörõ, egy társasági játék leírás, egy keresztrejtvény meghatározás vagy egy komplett kvíz-toto. Lehet vitatkozni játékszabályokról, tippeket közreadni játékos nevelési módszerekkel kapcsolatban.

A lista NEM foglalkozik számítógépes játékokkal, kivéve, ha valamilyen érdekes logikai, táblás játékról van szó.


A lista a magyarországi IPv6 kisérletekre jött létre, mindenki aki érdeklõdik az új generációs internet protokoll iránt, vagy kisérletezik vele, íratkozzon fel rá...


Katalist a neve annak a listának ahol a könyvtárak gépesítésével, hálózati alkalmazásával, új hálózati forrásokkal, foglalkozók elektronikus úton komunikálhatnak egymással. Majd 300olvasó, s a munkahelyek intranetjei tovább osztják még. Havi 30-50 levél.


Kationinfo -ban közölni szeretnénk a Kation fontos híreit azok számára akiknek csak e-mailos elérésük van.


Kaosz Galaktika levelezõs szerepljáték a Berholder Bt. csinálmánya úgy mint: a Hatalom kártyái, Túlélõk földje, ect.


Kecsketenyesztes a kecsketenyesztok levelezõ listája.


Koglist levelezesi lista, kognitív tudományokkal (Cogitive Science) foglalkozó lista. Nincs túl nagy forgalom, de az archiv-ja nagyon figyelemre mélto!


A Kozhely-l Egyesület a Nyilvános Számítógéphálózatokért elektronikus fóruma.


Kozoktatasi moderálatlan levelezõlista Szeged oktatásügyérõl.


Kulcs-l lista: Az NIIF segíteni akarja a digitális aláírás és titkosítás elterjedését az akadémiai közösség felhasználói között. Ezt segíti egy kulcshitelesitési szolgáltatást célzó projekt és ez a lista.


L'art pour l'art levelezési lista. Témája: abszurd humor, L'art pour l'art Társulat, Holló-Színház, Monty Python, Peter Cook, Dudley Moore...


A magyarországi Linux felhasználók levelezõ listája, a Linux -al kapcsolatos hardver, szoftver, hálózati és egyéb problémák megtárgyalása.


Egy másik Linux levelezési lista.


Az Externet Kft. Linux klubjának listája


Linux-doc lista a Linux dokumentációk angolról magyarra fordítását végzõ önkéntesek munkájával foglalkozik.


A Linux-hw lista a Linux-al kapcsolatos hardware kérdésekkel foglalkozik


Linux-kezdõ nevü levelezési lista. -a neve elárulja a tartalmát is. Ez a lista elsõsorban azoknak szól, akik még csak most ismerkednek a Linux-al, vagy egyszerûen nem mernek a "profi" Linux listán kérdezni, mert attól félnek, hogy túl egyszerût, vagy mások számára nyilvánvalót kérdeznek.... Itt kimerítõ választ kaphat mindenki bármilyen egyszerû kérdést is tesz fel.


A legfrissebb Linux-hoz kapcsolódó lista Magyarországon a Linkonf nevû levelezési lista, melyen a tervezett "I. Magyar Linux Konferencia" szervezõi konzultálhatnak a Linux magyarországi esélyeirõl, a tennivalókról, lehetõségekrõl és fejthetik ki a listán keresztül (is) elõkészítõ tevékenységüket.


Lotus Notes levelezõ lista


A MACS-L lista a Magyar ALEPH Csoport levelezési listája, az ALEPH (Magyarországon legelterjedtebb) könyvtári software rendszer kérdéseivel foglalkozik.

1995 óta mûködik. 1996-ban 121 levél.


Macintosh felhasználókat tömörítõ MacMail levelezõcsoport. Az Apple számítógépek tulajdonosai ezen a fórumon tippeket és információkat cserélhetnek, továbbá kérdéseket tehetnek fel a náluk tapasztaltabbaknak.


Ez az IRC Undernet #magyar csatorna tagjainak levelezõlistája, azok szoktak ide feliratkozni, akik ezen a csatin sürübben elõfordulnak, és mindenféléröl van rajta szó...


Elsõsorban matematika tanárok használják a Matkapocs nevü levelezési listát. -ha jók az értesüléseim...


Mcseklev lista a Magyar Csillagászati Egyesület elektronikus körlevele, moderáltan.


A Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) kezdeményezéshez kapcsolódó levelezési fórum.


Ez egy újság, METAL néven, aminek nagy része az MHH-ból van, másik része tõlem, a többi az olvasóktól.


A Miskolci Egyetem Web-mestereinek fóruma a Meweb-l. Célja: az egyetemi WWW fejlesztések összehangolása, központi WWW szolgáltatás megtervezése, információ, és tapasztalatcsere. Elsõsorban a http szerver üzemeltetõk, http/vrml/Java fejlesztõk használják, de a lista nyitott mindenki számára.


Mikroszkóp nevû levelezési lista.


Mpeg 3 -as levelezõ lista Ez az mpeg3 rajongók listája. Az mpeg3 egy tömörítési forma általában hangot tömörítenek. Tudni kell róla, hogy egy 4 perces szám cd minõségben wav-ként 40-50 mega mp3-ban 2-3 között van ez a minõség, és a romlás nem észrevehetõ.

Külön keresõszerver van az mpeg3 as zenekre és szinte minden számot meg lehet szerezni a-z-ig.


Magyar MUD írók levelezõs listája. Ja, hogy mi a MUD? A Multi User Dungeon rövidítése, ami egy interneten játszható többfelhasználós kalandjáték.


Musica-l a magyar nyelvû, zenei témájú levelezõ lista.


Narancs-l :Miután feliratkoztál, az az érzésed, hogy bolondok házába kerültél: de aztán hamar megismered a lista sztárjait és fekete bárányait. Itt mindent megbeszélhetsz, a tegnapi filmet, vagy az atlantai magyar eredményeket. A Magyar Narancs olvasóinak internetes fóruma.


Nagyhoho: Amatõrök és profik is szívesen látott vendégek! Célja horgász, vadász, madarász, csapdász, stb... sporttársak mind jöhetnek. Moderálás nincs, moderáljátok egymást. Profik is jöhetnek, hátha tanulunk:-)

Témák: Élmények, kalandok leírása, nyerõ helyek, módszerek, csere-bere, adás-vétel, meg minden ami nem jutott eszembe....


Novell levelezési lista a Novell termékeirõl, kiemelt fontossággal a netWare operációs rendszer üzemeltetõi, rendszergazdái figyelmébe ajánlható. Nem moderált. Célja: hogy magyarúl tehesd fel kérdéseidet, és várhasd a választ, a Novellel kapcsolatos kérdéseidre. A Novell céghez semmilyen kapcsolat nem fûz, -eggyetlen célink, hogy magyar nyelvû fórumot teremtsünk....


Paranormális jelenségek (tudományos és kevésbé tudományos) ismertetése, megvitatása, tapasztalatcsere.


Pecalista: Általában a horgászatról szól, ezen belül bármi (a kereskedelmi hirdetések kivételével) belefér. A lista magyar nyelvû, nem moderált.


PSZIFI levelezési lista az Elte Neurobiológiai tanszéke által üzemeltetett, pszichofizológiával kapcsolatos közlemények számára. Szuper-lanyha lista, alig van forgalma...


A lista az ELTE RADNÓTI Milkós Gyakorlóiskolával kapcsolatos információk terjesztésére és a végzett diákok közötti kapcsolat fenntartására szolgál. Forgalma nagyon kicsi, többnyire közérdekû bejelentésekre korlátozik.


RPG levelezési lista. Magyarország elsõ általános szerepjátékokkal foglalkozó levelezõs listája. Hányatott sorsa (a sok költözés) ellenére nagy népszerûségnek örvend.


Ez a lista (Sohivata-l) célja, hogy felállítson és üzemeltessen egy kultúrált fórumot, melyen bárki, bármilyen témában ismertetheti a véleményét, segítséget kérhet/adhat.


A SATEUROPE levelezési lista azért alakult, hogy összegyüjtse azon európában élõ magyar anyanyelvû, vagy magyarul tudó embertársainkat akiket érdekel az európai mûholdas televiziózás és rádiózás technikai vagy bármilyen más szempontbol. Termeszetesen ezen kívul helyet adunk a nem mûholdas (foldi) kommunikációs (elsõsorban TV és radió)témáknak is.


A SATOBBI-L levelezési lista a Satöbbi együttes rajongóinak listája.


SOLARIA-L levelezési lista, tudományos-fantasztikus irodalmi, mûveszeti alkotásokkal foglalkozók listája. A Solaria Science Fiction Magazin szerkesztõsége által inditott elektronikus fórum. Szó van itt az SF irodalomról, filmekrõl, számítógépes járékokról, a hazai és a külföldi SF élet híreirõl. Forgalma olykor nagyon intenzív. Vizsgaidõszakban azonban nagy a pangás...


"Számítástechnika és internet az iskolában" -nevü lista

Temaja: minden, ami a számítástechnika tanításával, az Internet iskolai felhasználásával (a tanmenettõl a WWW-n található információkig) kapcsolatos.


A Szechenyi-l levelezési listát a Széchenyi Vitakör kezdeményezte. Célja a hazai felsõoktatás és kutatás mélyreható átalakulásának megvitatása, a kollégák véleményének megismerése és a legfontosabb kérdésekben közös álláspont kialakitása.

1996 vége óta mûködik.


A Tanfórum lista fórumot biztosít oktatással kapcsolatos kérdések megvitatásához, oktatási információk és hírek közléséhez. A lista levelezõi segítik egymást számítástechnikai problémák megoldásában.

1995 óta mûködik digest formában is. 1996-ban 480 levél.


TÁNC címmel levelezési lista indult, táncoslábu érdeklõdõk számára. Egyenlõre nem digest jellegü, tehát a levelek nem napi csomagokban jönnek, hanem egyedi levelekként. A szint egyenlõre boogie-fantasztak és rock and roll õrültek uralják, de minden más tánc szerelmeseit is szeretettel varjuk. Ha túl nagyra duzzadna a lista, akkor majd részekre vágjuk.

Észrevettétek már, hogy azok az igazán boldog emberek akiknek van valami hobbijuk? Rózsaszín ködben úszva rendezgetik a bélyegeiket, órákon át dumálnak a kedvenc rózsáikról stb. Hát ilyenek ezek a táncosok is, minden a tánc körül forog náluk.


A Tech-inf nevü lista, az Externet Kft belsõ technikai információinak terjesztésére szolgál, elsõsorban a cég ügyfelei számára. Kérjük, hogy csak az legyen tagja a listának, akit ezek az információk ügyfélkent közvetlenül érintenek, illetve azok, akik jószándékulag érdeklõdnek, esetleg segíteni akarnak. A lista kétirányú, bárki szabadon közölheti a többiekkel észrevételeit, véleményét. Egy kérésünk van: A közlendõ a valóságot tükrözze. Ha valami probléma merül fel, jobb elõbb kérdezni, legjobb tudásunknak megfelelõen megpróbálunk válaszolni.


Egy kifejezetten távközléssel foglalkozó Telecom-hu nevezetü levelezõ lista


A Texlib integrált könyvtári rendszer levelezõ listája.


Team OS/2 lista


Áltálanos OS/2-es lista


A Szolnoki OS/2 klub listája


Elkészült az OS/2 programozási levlista, rajta bármilyen programozási nyelvrõl lehet levelezgetni.


Az Unifoum Hungary levelezési listája. Az UniForum Hungary az UniForum Association magyar tagszervezetként a nyílt rendszerekkel foglalkozó szakembereket tömöríti.


X-files paranormális jelenségek listája. Egyenlõre gyenge a forgalom a listán, de remelhetõleg ez is az egyik legzsúfoltabb listák közé fog tartozni hamarosan... Az eredeti cél: Olyan dolgok, jelenségek megtárgyalása, amirõl a hivatalos tudomány nem beszél. A TV-sorozat adta az ötletet, de természetesen nem kifejezetten arról a filmrõl szól a lista.


A Wanted magazin (zenei havilap) olvasóinak és az Internetto langyos_drót rovatának levelezõlistája.

Témák: elsõsorban a Wanted (avagy langyos_drót) profiljába vágó zenék, azaz jobbféle könnyük és kevésbé könnyük, aztán a Sziget fesztivál is rendszeres téma, koncertek, lemezek, stöbbik. HBB- és Koncz Zsuzsi rajongók kíméljenek!


Az ELTE Kõrösi Csoma Sándor kollégiumának elektronikus irodalmi folyóiratához tartozó levelezési lista a Vers. A listán az aktuális verssel kapcsolatos vélemények, gondolatok cserélnek gazdát.


A magyar World-Wide Web (WWW) szerkesztõk, érdeklõdõk listája.ui:1 a legtöbb listán mûködik egy úgynevezett automatikus segítség, amit a szövegmezõbe írt "HELP" parancsal kérhetsz le. Ekkor a leveledre válaszként megérkezik a segítség.


vissza a Webújság címlapjára

© 1997 Webujság