Halak (február 19-március 20)

1997 szeptember havi horoszkóp

Az erkölcsösséget illetőleg vannak még hiányosságai, rendbehoznivalói. Ne erőszakoskodjék munkatársaival, családjával. Igyon gyógyteákat, azok rendbehozzák az emésztését, amelynek zavarai olykor pokoli indulatokat gerjesztenek Önben. Meglátja jót fog tenni!

Rengeteg minden megválltozott Ön körűl, nehezen tudja követni a dolgok menetét. Zárkózottá vált, ami nem tesz jót a környezetére gyakorolt hatásával.

Anyagilag szűkös napok következnek, de semmi koa a panaszra, biztonságban van. Találkozni fog egy olyan személlyel aki kisegíti. Semmi esetben sem próbálkozzon a szerencsejátékokon! -veszíteni fog. Az Ön egyik uralkodó bolygójának, a Neptunusznak a révén ismét a művészet területére ösztönzi magát.

Vigyázzon ne merűljön túlságosan bele az élvezetekbe, ami észrevétele nélkűl a kárát okozná. Önnek még mindig állandóan baja van a hűséggel. Mert sorozatosan csalja a partnerét, amiért megszívlelendő leckét fog kapni az élettől. Kellemetlen helyzetbe fog kerülni és a kínos helyzet arra kényszeríti, hogy kínos -kényelmetlen döntéseket hozzon, amik nem egyeznek alapelveivel.

(Lui Padre)
A többi jegy szülöttei:
Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szuz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, VízöntoSzemélyes horoszkóp

Világítani elégetve lehet csak.

vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |