Rák (június 21-július 22)

1997 szeptember havi horoszkóp

Ön eléggé alkalmazkodó egyéniség, úgy mint ez kitunik az állatövi jegyébol is. Tehát alkalmazkodjon és próbáljon meg apró lázadásokkal védekezni az Önnek nem tetszo dolgok ellen. Így érheti el a sikerét! - Azonban ne vigye túlzásba, mert az viszont a sikertelenséghez vezethet!

Partnerének ne engedje, hogy ágyba vigye a reggelijét. Hivatali fonökének ne hízelegjen. Munkatársaival szenben legyen objektív.

Partnerére ne legyen féltékeny, nincsen rá oka! Nem beszélve a partnerérol, aki mind nehezebben viseli az Ön újabbnál-újabb féltékenységi rohamait! Foglalja el más tevékenységgel Önmagát, mert amikor nem kínozza ez az ostoba "kór", Ön nagyon is kedves és megérto tud lenni!

Egy szerencsésebb, néhány napos idoszak következik be az életében. A siker, a szerencse, a szerelmi boldogság elérheto közelségekbe kerül. Nem kell mást tennie, csak élni a lehetoséggel!

Ez az idoszak alkalmas arra, hogy pénzügyi és jogi problémáit is rendezze. Vegye kézbe a dolgai irányítását, legalább egy komolyabb rendrakás erejéig.

(Lui Padre)
A többi jegy szülöttei:
Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szuz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízönto, Halak


Személyes horoszkóp

Kölcsön kenyér is megszárad !

vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |