Nyilas (november 23-december 21)

1997 szeptember havi horoszkóp

ne vállaljon el mindenféle munkát! Nyomasztónak és lehengerlőnek érzi, hogy mindent Önre bíznak, ami nagy felelősséget és sok munkát jelent. Próbáljon meg csak a saját munkájával törődni. Nagyon jól tudja, hogy miot akar. Ne vállalja magára a környezetében lévők munkáját is.

Egyre nagyonn a felelősség ami Önre hárul, különösen anyagi kötelezettségei lesznek nyomasztóak. Túl sokat vállalt az utóbbi években, amikor még azt hitte fut a szekér.

Vigyázzon, mert lassan kilép ebből a helyzetből. Családi segítségre csak átmenetileg számíthat. Ha családos, gyermekét ne engedje hosszú időre távol magától. Ha kiskorúak, ne engedje őket állatok közelébe, véletlen szerencsétlenség elkerülése miatt!

kalandvágya ismét fellángol. Legyen óvatos, ne ugorjon bele olyan kalandba, amelynek nem látja a végét és amelyből nem tud majd kijönni. Öltözködjön lazábban, nyitottabban. Meglátja ez is előnyére válik. A szervezete sokkal erősebb lesz, jobban ellen tud majd állni a későbbi influenzának.

A közelében lévők közül valakit baleset fenyeget. Ha bekövetkezik, törődjön vele! Felépülése után többszörösen vissza fogja háhálni.

(Lui Padre)
A többi jegy szülöttei:
Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szuz, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízönto, HalakSzemélyes horoszkóp

Gondolkodtál már ma?

vissza egy oldalt

vissza a Webújság kezdőlapjára

© 1997 Webujság |